BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Sunday, March 20, 2011

Kau Tak Akan Mengerti .

Lagu ni berdasarkan apa yang aku da lalui sepanjang aku bercinta and aku kecundang untuk membahagiakan dorang . Sebab apa ? sebab dorang tak pernah nak mengerti apa yang aku da bagi . Lagu ni gak dicipta after aku break dengan orang yang last aku couple . So kire da lame gak la aku da x couple . Stahun setengah da aku meyingle kan diri gara2 trauma na bercinta . So skang ni aku na cari cinta to balek and na seorang perempuan yang betol2 paham aku . ceeeh ! da menyimpang da aku niee . . So ni sebahagian dari lagu2 aku . . MP3 die aku malas na download . juz na luahkan thru lyric . . 



KAU TAK AKAN MENGERTI - Lyric & Song by Aisar Zain Dean .


Dan setelah berlalu perjalanan
pencarian cinta sebegitu
banyak sekali rintangan yang dihadapi
tapi kau x kan mengerti

Hatiku tidak berpura untuk
mengatakan aku tidak menyesal
untuk menyintaimu
tapi kau x kan mengerti

Di sudut hati terpaut rasa luka
setelah diri ku kau curangi
kau tambahkan lagi kepedihan
di hati dan itu akan buat kau mengerti . .

Setiap saat itulah aku merinduimu
setiap sudut wajah mu ku ingati
tp apakan daya ku kau x hargai
dan kau x kan mengerti . .

Saturday, March 19, 2011

Kosong . .

Aku pun xtau ape na discribe dalam blog nie . Its like a man live in EMPTY SHELL . Or a Man who lost his eye's . .

Adakah jiwa buta mampu menenangkan segalanya ? Maybe ada hikmah kenapa Allah swt jadikan aku sebagai manusia yang Ok . Untuk bertahan , fikir , sabar dengan segala dugaan . .

Next Week aku holiday kt pangkor . . tenangkan jiwa yang beserabut x sudah2 . .

and im looking a girl who can take care me seriesly , nicely and love me . . 

Plan Hari Ni . Hango0o0o0o0out . .

Mencari ilham . Buad Lagu . Tentang kita .

Malam Yang Sleepy . .

Badan terasa penat gyleee wwwuttt . . tangan plak rase longlai jeeeh .


ni akibat men bowling aritoo kot.errgghh . .


bende2 cam ni la kengkadang leyh wat mo0d hilang . .


xpe xpe . Sabaaaar . . :) .


So sleepy laaa . . BUSHAN gileeee . . mmmmmmm . .


sleeeepy . .  sleeeepy . .  sangat2 sleeepy tapi xpat na tiddddooo . .


i need some one who can bagi saye tidddoooo . . :( . FULL OF TIRED !


my god . da lame x rase cam niee . .

Layan lagu pelengkap hidupku . .

Superb Sunyi Sangat !

Layan lagu ni lagi la menambahkan SUPER DUPER SUPERB AWESOME LONELY !

Hati bebas tetapi masih belum lengkap .

Menanti Insan yang akan melengkapkan hidup aku ni . . 

Friday, March 18, 2011

Aku Miss You ( Original Write & Compose by Aisar Zain Dean )

TRACK NO. 6 - AKU MISS YOU 

Lagu ni mengisahkan seorang lelaki yang kehilangan teman wanitanya di saat saat lelaki ini merindui dan mahukan belaian kasih sayang dari kekasihnya itu .Pemergian kekasihnya itu membuatkan kehidupan lelaki ini buntu dan tidak tentu arah.Hatinya tidak terbuka langsung pada wanita lain . Dia hanya menyintai satu satunya kekasihnya itu.Dan akhirnya lelaki tersebut hidup dalam kesengsaraan buat selama lamanya.

[ Verse ]
Kehilangan diri mu sayang
sungguh bererti bagiku
mengenang memori cinta kembali
dan setelah ku sedari
di realiti ini aku
benar ku kehilangan mu
wajah mu hari hari bermain
di fikiran ku sayang
 

[ Chorus ]
Kini ku jatuh dan x bermaya bangun
untuk kembali hidup setelah
tiada diri mu aku buntu dalam hidupku


Dan kini diri ku mati
membisu lemah tak bermaya
sayang aku rindu kamu . .



Kini ku jatuh dan x bermaya bangun
untuk kembali hidup setelah
tiada diri mu aku buntu dalam hidupku

Hari ni ( Semalam la senang cite ) Kalah ngan Ikie men 2 game ! adessh

Petang semalam aku ngan ikie berentap men bowling and last2 si ikie ni menang . .


atoooyai ! cam ne nih . . hahahahaha . Habes sengal2 badan aku , melecet2 jari akibat asek baling bola menggunakan teknik SWING ! hahaha . 


Ikie , ikie . Ko dapat STRIKE to naseb jeee aaa . Markah kau pun x jauh ngan aku . .  


pasto kalah lagi men game dance . Haaaaissssssh ! terpeleeeot kaki dibuatnyee . .tau la si ikie ni ghoooti menari . Yolaaa kan hari2 practice macam ne x pro budak tooo . . aku ni haa dok ngadap gitaaar . cam no nak beat ikie ni haaa . . atooyaaai ! pOning pakcik ! gahahahahaha . .


Pepepun hary ni ENJOY !!!!!!! 


P/S : Akibat selalu minum air kat starbuck , da rase lain daaa . . lain mintak lain dapat . Maybe cashier da jemu tgk aku every thursday beli air kat stu . . hahahahaha . . adooo den kesaah . .  JEJEJEJEJE . (^.^)

Hari ini ( Semalam la senang cite ) aku belajar benda baru . Haha !

1st , Kejadian berlaku di dalam kelas . Hari ini aku baru tau ada ROTI TIUP ! Gahahahahahahaha ! masa denga to punye la lawak pai terkekeh kekeh gelaak . Rupenye nama roti to yang sebenar benarnye POORI ke PURI . Macam to la . HAHAHAHAHA ! lawak lawak . terkenang kenang smpai balek umah . Ni semua idea Si Syazwan aa nie .


2nd , Aku blajo ckit2 bahase perak . Ayatnya berbunyi "UDOH LE TU , GETIK NO" , Gahahahahahahaha ! aku asek cakap mende to x sudah dari pagi pai abez class pai uma . Sek cakap mondo yang saamooo yoo . . ate mooh la kitee . . hahahaha ! Kite Baaakoooo je hussein ! kahkahkahkahkahkah ! lawaak bebenoo ary ni .

Monday, March 14, 2011

Kawan aku dari kecik . .

Search punye Search Wupe wupenye membe aku ni da couple ngan sorang membe jugak .

Nurse Sama Nurse ! Padan sangat la weyh korang !

Besssst je tengok . Kebahagian orang lain ni bile kite dapat tengok , kite sendiri pun rase seronok and happy

well , membe muke jambu cam girl , ramailah gadis2 cuba mendapatkan beliau . Hahahaha :)

Ape pe pun to my kawan dari kecik ASH , Semoga berbahagia weyh .  Muke korang Sepadan Doh !

Ada rezeki ! hehe ~

Buhsan .

Seperti orang kehilangan Duit syiling dari tabungnyaa . .

Brader depan aku ni tgh syiiiok call aweeks beliau ( fikri , untung aaa )

perut saket . Mood tada baik . ggghh . . .

Maybe im in a difference life

Pagi ni mood aku hilang tah kemana . Melayang layang pemikiran . Tah la . Tatau aku fikir ape skang .

Tetibe terlintas cerita COLD dalam hidup aku neyh . Selama ni aku jadi BATU .

Lambat bertindak . Tengok . Tah ape aku mengarut ni . .  =(

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . . . . .

Tade mo0o0o0o0od aaaa na buad assignment . .  Bluuuurrrrrr =.="

There was an error in this gadget