BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Friday, April 8, 2011

Kisah Remaja .

Pertama kali yang aku na bagitau , kisah ni bukan kisah sal aku pon . Sesahaje je na bercerita . Kisah cinta budak2 zaman skang ni . Cam2 Pe'el ade yang aku tengok . Ade siap FRECH KISSING kt PUBLIC . Ingat sni new york ? new jersey ? london ? vegas ? Angeles ? Ini MALAYSIA la brader . Na bercumbu cumbuan pon toksah la demo kissing2 at public . Xde nye paparazi na snap pixx korang . Buang FILEM dowang jewp .

Nape aku cakap camni ? Becoz 1stly aku tidak la sama sekali JEALOUS ! Bende to dosa kan so xde skit pun la aku na jelez2 neyh . Aku mention sal dorang ber KISS ala2 artis barat ni coz aku wase pelik + heran gile . mao poi maruah kamo ? hai si perempuan yang ber KISS itu , dimana maruah wanita kamo ? adakah kamu rase kamu cute sangat ? cantik ? sehingga bole ber KISS KISS MUAH MUAH at public ? adakah anda ingat anda MADONA atau LINDSAY LOHAN atau BRITNEY ? Heyyoo ! Awak perempuan melayu meyh , awat ber KISS KISS selamba badak at depan orang2 tua , budak2 and orang dewasa ? adakah anda merasa HOT ? SEXY ? atau VOGUE maybe ?

Kasihan aku melihat gelagat korang di dalam video tersebut . Bukan aku suke , rase na tercekik halkum sbb keheranan budak2 melayu ( BANGSA AKU ) ber KISS KISS seperti korang ni da mmg xde AGAMA . Bertambah pelik xde orang yang na tolong cegah dalam video to . Adeeeessshhh . . . Malu aku weeeyh . Bangsa2 lain dok tengok . Buad malu bangsa & agama ouh korang nie . Na ber KISS KISS sangat p la kawen . Xnak kawen pakai duit , duduk jo kat somak pasto suh kawan kau call jawi and bia jawi ambush ko . Haaah ! Senang . Kawen free , x yah sanding , x yah duit nikah .  SENANG KAN ? awat x buad ?

Ada lagi . Cinta konon2 setia pai sanggup serah maruah . hmmmm . .  sedih tol aku tengok remaja skang . Zaman2 aku xde la macam ni teroknye . Skang ni pun dak2 remaja da x reti RESPECT owang tua . Main pakai langgar je . Hang x reti hormat ka ? ke hang mmg x g skola ?

Kasihan tol . Na tego kang bergaduh , bile x ditego makin menjadi2 . Pandai2 la korang ye .Hidup korang cume sekali . Once kau da kioook xde da jalan pusing shortcut na hidup balek .

Itu sahaja lah bebelan aku pada PAGI ini . 4.22 am kot . Mata aku segar lagi . Bosan so aku taip la mende2 ni . Yang buruk datang dari aku , yang baik datang dari Tuhan yang maha esa .

Out ~

There was an error in this gadget