BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Sunday, May 8, 2011

Aku xtau na tulis ape . Becoz aku Bosan ?

Entah lah . Permainan Hidup ni sungguh xdapat aku na catchup dengan cepat . Kadang2 kita menang tapi x berpanjangan dan kalah selalu . Ubat nye adalah doa . Kan ? :) .

Aku termenung dan rase kosong sangat2 . Hmmm . . Maybe lepas ni aku berangkat ke MELAKA ? Maybe . Becoz aku tatau ape da jadi ngan College aku skang . Maybe kat Melaka aku dapat tenangkan segala peristiwa2 BURUK aku . Biarlah kau na cakap pe pun , aku tau aku x boleh lari dari masalah but xkan aku nak diam macam tunggul ? no way .

Mak aku da setuju untuk pemindahan aku but ayah aku je belum cakap ape2 g . erghhh ! Lau la mase mula2 aku na sambung blaja kat melaka kan bagus . xde la aku jadi cam ni . .

Seriesly mmg aku xtau na buad ape skang . Blur berpanjangan .

Setelah membela rambut selama 6 bulan , panjang smpai ke hidung dan akhirnye aku buad keputusan na potong.

Naaaaah ! amek kau . . pendet gile kot rambut aku skang . .  adeeeessh . . :)

Whatever it's . . Dont ever put high of hope pada seseorang sbb kite x tentu die boleh sayangkan kite selamanya kan ? Nasihat daripada seseorang . .  :)

Maybe betul HARAPAN MAMPU MEMBUNUH HATI . .

So0o0o0o0 . .  aku pun da tade mende da na tulis . . Blurr je ni haa . . Out ~

0 comments:

There was an error in this gadget