BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Friday, September 30, 2011

September Ends

:)) . dalam bulan ni je cam2 happen . Mostly bende yang happy and tersangat happy pun ade . :)) .

1st  - Aku da dapat merase sebijik DSLR dalam tangan . tapi ukan aku punye . HAHA . atleast dapat try pun da ok . So far pixx yang aku amek maseh lagi amatur gile but atleast good quality . :))
2nd - Semua da terbongkar dengan hanya satu langkah . :)) . Atleast mende to jadi depan aku so itsokayh , nevermind bak kate NIRVANA . :)) . biase la to kan . Aku pun x tau ape yang x puas dan ape yang x cukup .
3rd - Sedang lagi menyelam perasaan ni untuk dibaiki . Bukan senang untuk kita fix something yang da perfect then pihak kedua sudah pun menggoyahkan KePERFECTkan itu . So need time la untuk baik dan pulih di hati dan minda . :))

Oh ya . Something remind me when it's happen . Maybe dulu sebab aku terlampau beriya dan terlampau menjaga hati . Sekian akhirnye tidak setimpal ape yang aku sangka .

Atleast aku da try sebaik mungkin yang mana aku sedikit pun x pernah lupa , lalai about untuk menjaga hati dan perasaannya . Lelaki ni kalau nak bagi peluang kedua memang la amat susah . Bukan senang nak jumpe lelaki yang banyak kali beri peluang dan terus berlaku benda yang sama . Again and again and again and again . .

Kadang2 rase cam putus harapan sangat tapi aku tau Allah swt hanya menguji kekuatan aku supaya aku dapat bertahan dan sentiasa berdoa . Kita cuba lakukan yang terbaik , hanya untuk dia , semuanya untuk dia , tiada apa yang tinggal dibelakang semata mata kerana dia . Biar benda yang ku impikan x dapat dibeli asalkan aku dapat mendengar khabar berita darinya , suaranya . . Ya allah .  Tika itu aku rase aku paling bahagia dalam dunia ni . Aku tak putus putus senyum . Ketika itu aku besyukur kerna ditemukan dengannya .

Sehingga satu hari ni , Mungkin Allah swt na bagi aku tengok . Ya allah . Tika to aku rase . .  Dowwwwwn sangat . . sangat2 kecewa dan sedih . Hati aku musnah punah ranah . .  mati , terkedu , langsung blank . . Kenape ? kenape dia wat aku camni ? sehinggakan  dia tidak yakin dengan aku ? ya allah . .  tika tu allah swt je yang tau camne perasaan aku . . Berkecai remuk ! errghh . . :'(

Kini aku sedang merawat luka yang amat pedih . Diluar ya aku nampak ceria , senyum tapi didalam penuh dengan kesedihan dan timbul tanda tanya KENAPA ? Biarlah . . . Tak guna ingat perkara yang mampu menjejaskan minda . . what they say , haaa . what goes a round comes a round . .

:) . aku hanya mahu kasih sayangmu ,jujurmu , perhatianmu . . tidak lebih dari itu . . Nite and assalamualaikum :))

Friday, September 9, 2011

Nak kata apa . .

Selain memalaskan diri dengan men on9 je , aku un nga fikir plan tok cari dwet lebeeeeeyh . Yela . na simpan so senang tok mse hadapan t . Ok . Aku da start plan na jalankan sesi photo pengantin or model . heh . sedang merancang lagi ni . nga na set bape harga pakej2 untuk customer t . :)

Well . ukan mudah keje ne , kene ade sebijon DSLR , Lappy dan software . Aku tang DSLR je xde g . Lau ade konfem da masooook banyak daa . :) . Kengkadang jelez ket tgk membe2 aku da up bout DSLR . So it's time to move on . .  tunggu lame2 un x gune . kan ?  :D

Target aku skang ni na gapai sebijon kereta , umah dan sedikit simpanan . Hahaha . YEAH ! betol la ni . ingat memain pe . 25  sure aku da start keje . al maklum la kan aku lambat sket . xpe2 , bia lambat asal dapat kan ? kan ? asal dapat segulung degree un aku da puas da bole bukti en at parents aku . :) .

Abang aku cakap x perlu na rush2 sebab ape korang blaja un SEDIKIT je masok at keja kowang . en3 ? heh . Pai sini la koooot . . . maleh a taip bebanyak . . 

Thursday, September 8, 2011

Terdetik pulak aku na jenguk blog neyh . tah ape jadi un aku tatau . So kie bebaloi la aku login alek coz blog da bewajah wajah baruuuu neyh . . meme aaa . heh ~ sorry la kalau ade yang ter LAWAT blog aku neyh . Simple aje doe . malaz na install cam2 app. kang japg jem lak tenet kowang . HAHA . tapi kengkadang jelez la plak nengok blog yang canteek2 neyh . heh . yang penting blog aku ade tab , kau ade ? tade en ? HAHAHAHAHAHA . sorry4x nege nege . .  heh , terover lak . kk . ermm . Raya taun neyh mmg bezzzzz giler a . havooooc haaabeeezzzzzzzzzzzzzzzzz . to yang langsung xde on9 mase at kg . hati da senang pai fb un leh lupe . heh . sorry lagi sekali la blog aku cam cincai je . haha . takot nanti jadi buroook lak kalau banyak sangat adding flash . da la 1st blog aku da kene block . macam . . . . .  haish . malaz na luah kan kata2 CANTIK dan INDAH neyh . heh . :) .

There was an error in this gadget