BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Friday, September 9, 2011

Nak kata apa . .

Selain memalaskan diri dengan men on9 je , aku un nga fikir plan tok cari dwet lebeeeeeyh . Yela . na simpan so senang tok mse hadapan t . Ok . Aku da start plan na jalankan sesi photo pengantin or model . heh . sedang merancang lagi ni . nga na set bape harga pakej2 untuk customer t . :)

Well . ukan mudah keje ne , kene ade sebijon DSLR , Lappy dan software . Aku tang DSLR je xde g . Lau ade konfem da masooook banyak daa . :) . Kengkadang jelez ket tgk membe2 aku da up bout DSLR . So it's time to move on . .  tunggu lame2 un x gune . kan ?  :D

Target aku skang ni na gapai sebijon kereta , umah dan sedikit simpanan . Hahaha . YEAH ! betol la ni . ingat memain pe . 25  sure aku da start keje . al maklum la kan aku lambat sket . xpe2 , bia lambat asal dapat kan ? kan ? asal dapat segulung degree un aku da puas da bole bukti en at parents aku . :) .

Abang aku cakap x perlu na rush2 sebab ape korang blaja un SEDIKIT je masok at keja kowang . en3 ? heh . Pai sini la koooot . . . maleh a taip bebanyak . . 

0 comments:

There was an error in this gadget