BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Friday, September 30, 2011

September Ends

:)) . dalam bulan ni je cam2 happen . Mostly bende yang happy and tersangat happy pun ade . :)) .

1st  - Aku da dapat merase sebijik DSLR dalam tangan . tapi ukan aku punye . HAHA . atleast dapat try pun da ok . So far pixx yang aku amek maseh lagi amatur gile but atleast good quality . :))
2nd - Semua da terbongkar dengan hanya satu langkah . :)) . Atleast mende to jadi depan aku so itsokayh , nevermind bak kate NIRVANA . :)) . biase la to kan . Aku pun x tau ape yang x puas dan ape yang x cukup .
3rd - Sedang lagi menyelam perasaan ni untuk dibaiki . Bukan senang untuk kita fix something yang da perfect then pihak kedua sudah pun menggoyahkan KePERFECTkan itu . So need time la untuk baik dan pulih di hati dan minda . :))

Oh ya . Something remind me when it's happen . Maybe dulu sebab aku terlampau beriya dan terlampau menjaga hati . Sekian akhirnye tidak setimpal ape yang aku sangka .

Atleast aku da try sebaik mungkin yang mana aku sedikit pun x pernah lupa , lalai about untuk menjaga hati dan perasaannya . Lelaki ni kalau nak bagi peluang kedua memang la amat susah . Bukan senang nak jumpe lelaki yang banyak kali beri peluang dan terus berlaku benda yang sama . Again and again and again and again . .

Kadang2 rase cam putus harapan sangat tapi aku tau Allah swt hanya menguji kekuatan aku supaya aku dapat bertahan dan sentiasa berdoa . Kita cuba lakukan yang terbaik , hanya untuk dia , semuanya untuk dia , tiada apa yang tinggal dibelakang semata mata kerana dia . Biar benda yang ku impikan x dapat dibeli asalkan aku dapat mendengar khabar berita darinya , suaranya . . Ya allah .  Tika itu aku rase aku paling bahagia dalam dunia ni . Aku tak putus putus senyum . Ketika itu aku besyukur kerna ditemukan dengannya .

Sehingga satu hari ni , Mungkin Allah swt na bagi aku tengok . Ya allah . Tika to aku rase . .  Dowwwwwn sangat . . sangat2 kecewa dan sedih . Hati aku musnah punah ranah . .  mati , terkedu , langsung blank . . Kenape ? kenape dia wat aku camni ? sehinggakan  dia tidak yakin dengan aku ? ya allah . .  tika tu allah swt je yang tau camne perasaan aku . . Berkecai remuk ! errghh . . :'(

Kini aku sedang merawat luka yang amat pedih . Diluar ya aku nampak ceria , senyum tapi didalam penuh dengan kesedihan dan timbul tanda tanya KENAPA ? Biarlah . . . Tak guna ingat perkara yang mampu menjejaskan minda . . what they say , haaa . what goes a round comes a round . .

:) . aku hanya mahu kasih sayangmu ,jujurmu , perhatianmu . . tidak lebih dari itu . . Nite and assalamualaikum :))

0 comments:

There was an error in this gadget