BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Monday, December 19, 2011

Kadang2 Manusia Mempunyai Limit Cool Yang Amat Terhad .

Well , lelaki yang lagak cool kadang2 ade limitnye . Limit ape ? limit kesabaran . Ya ! kesabaran to penting tapi apabila sampai ke tahap maksimum , x meletop ? hahaha . same macam kalau bakar kek la kan , lau telebih preasure x berkecai kek to ? hahahaha .

Kat sini aku na tepet entry berbaur kesabaran yang telah mencecah limitnya . kadang2 kite act sangat baik pada orang , kite kene kite rileks , kite kene kite cool lagi , kene lagi kite cool lagi siap senyum lagi , kene kene kene lagi berkali kali kali kali , still boleh senyum . Dah kau ingat orang yang cool ni ROBOT ? boleh tahan cool selamanya ? HAHAHA . ofcourse lah lama2 orang yang act cool ni pasti MARAH bagai perang antara negara ROME dan juga GREECE ! hahahaha .

Kesabaran manusia boleh dilihat dari segi fizikal , mental atau cara lain . Apabila hilang sabar , marah la jawabnye kan ? but x semua lelaki yang hilang sabar MARAH . kadang2 lelaki yang da hilang sabar ni pasti die buat camni -->

1- Buat xtau ngan kowang
2- Endah x endah ngan apa yang korang sampaikan
3- MERAJUK ofcourse lah sebb die sayang kau , kau bagi die hilang sabar . Memang berangin la
4- Korang pujuk , susah die nak accept sbb pe , sbb ko da betubi2 bagi die hilang sabar ngan korang
5- JEMU . Jemu to tepulang pada masing2 . If lelaki ni rase nak lagi kat kau , memang die tunggu la cuma die juz nak merajuk and nak kowang pujuk dowang kaw2 punye . If setakat pujuk cam nak xnak memang xde la die na baik . Korang x XPRESS camne die nak elok . Kau ingat die machine putar2 terus OKEH ! hahaha

So terpulang pada korang yang nga becinta ni . If korang sayang die , buat lah yang terbaik . If endah x endah maka endah x endah la perhubungan kowang . Kalau die asyik3x memberi kau tidak , ape bende uh ? HAHAHAHAHA . .

Sekian , terima kasih . =)

0 comments:

There was an error in this gadget