BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Thursday, December 22, 2011

Senyum Tak Perlu Kata Apa Apa .

Assalamualaikum dan Hai Hai Hai Hai . Hahahahaha !

=) . Nampak x senyum ni ? hahaha ~ well senyum to kan satu sedekah kan . Even sedekah senyuman bukan satu sedekah fizikal or maksud lain die sedekah yang nampak , cukup sekadar senyum orang lain da happy tgk kite . Senyum memerlukan sikit otot tapi muram memerlukan banyak otot . So which one yang korang pilih ? hahahaha . So senyum x perlu kata apa apa =)

So sorry pada kawan2 yang ade anta mesej kat nombo celcom . Sorry guys , no celcom xkan digunakan wat mase ni . So if korang da bace TAKLIMAT ni , antaq la at nombo max wowkeyh guys . hahahaha . sorry nyusahkan you all ( ade ku care , wakakakaka ) =)

Few days ago hari paling bahagia aku dalam hidup ni . Well , aku da 21 . HAHAHA . Tua ganyut da nie =) . heh , aku ingat parents aku xde la beli kek en so aku wat cam biase je la sbb bezday aku ni sambut ngan family je selalu so aku x rase TEKEJUT if x celebrate . =) . Tup tup mase na makan to mak aku cakap " TADAAAAA , KEK COKLAT " . . hahaha . Tersenyum aku dibuatnye . Mak , Sayang Mak Sangat2 kuat ! =) . Tapi aku makan sket je kan sebab perut tegang + kaki aku rase cam Retak kat bhagian lutut so rase cam susah na gerak . Pape pun aku still happy ape yang Family aku da buat tok aku . =)

Hidup xkan bahagia tanpa Mak dan Ayah . Adek ku , cayang kamo0o0o juge =) .

0 comments:

There was an error in this gadget