BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Saturday, September 8, 2012

Here we go . Lagu Janji Palsumu & ABC XYZ da ciap di masteringkan ~

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera . ^^,

Guys , lagu ni da siap di masteringkan . Ape komen korang ? 


JANJI PALSUMU 
Lyrics & Melody : Aisar Zain Dean | Arrangement : Danaf Afan | Credit to : Danaf Afan / Imza Hadib
ABC XYZ

Lyrics & Melody : Aisar Zain Dean | Arrangement : Danaf Afan | Credit to : Danaf Afan / Imza Hadib

Thursday, September 6, 2012

ABC XYZ & JANJI PALSU MU ( TEASER )

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera ^^,

Alhamdulillah , Proses rakaman lagu ABC XYZ & JANJI PALSUMU berjaya dilaksanakan dengan jayanya dengan bantuan DANAF AFAN selaku Arrangement Producer dalam 2 Lagu ni . And aku sangat berterima kasih padanya sebab nampak effort dia nak bagi lagi sedap lagu yang aku da buat ni . Lagu asal abc xyz more to ordinary music but then after AFAN da bubuh sentuhan magic dia , terus jadi lagu ala2 dance and MORE CATCHY ! ^^,

About lagu JANJI PALSU MU ni time ROLL memang aku feeling habis and kenangkan apa yang pernah dia ( orang yang pernah memberi harapan ) buat aku . Paling best time part jerit . Memang betul2 lepas la segala rasa terpendam kat hati ni . Tp xpe , memang aku xde jodoh dengan dia and sebab to aku dapat ditemukan dengan SPM . heeee ~ ^^,

Bak kata AFAN " aku stalker terbaik tau . aku tgk je FB kau " hahahaha ~ sempat lagi nak bubuh nama S.P.M dalam details lagu aku . ekekekeke ^^,

And AFAN tertanya2 sapa budak yang wat aku smpai aku create lagu JANJI PALSUMU ni . Aku juz senyum and cakap ada la , lama2 nanti kau tau . Die meneka je smpai x sudah . hahahahah =)

Syukur 2 lagu da lepas , ada lagi 3 lagu untuk di STUDIO kan . =) . Tunggu FINALIZE lagu ABC XYZ and JANJI PALSUMU . Cant wait hear that and then da bole PROMOTE

Sunday, August 19, 2012

1st Eid : MAKAN ! Heh ~ ^^,

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera ^^,

1st Eid 2012 ni aktiviti aku at rumah adalah : MAKAAANNNN !! haha . disebabkan xde geng nak g beraya makanya guer melantak sahaja . Buuurrpp ! alhamdulillah . Naik la berat badan aku ni balek . Ngan Lontong + Lemang + Ayam + Lontong + Lemang + Ayam + Again and again and again . Heh ~

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri & Merdeka 2012 !

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera ^^,

Guess what ? Raya tahun ni pattern baju raya aku laen skit . aku pilih baju too sbb johan perna pakai baju tu . Baju melayu ala2 cheongsaaaaaaaaaaaaaamm . . Leemouukouchoa ? hahahaha ^^,

And InsyaAllah esok i mean hari ni dapat la solat Raya kali ke 22 . Alhamdulillah . Allah swt bagi aku peluang untuk merasai saat2 indah ni lagi . Sesungguhnya aku bersyukur dengan apa yang dah kau beri . =)

Sooooooo . Tunggu semua orang da x bz so t bole plan mane mau pergi . Untuk this one week aku spend time dengan family . . ^^,

Saturday, August 18, 2012

Gegeli Kid's . Zaman yang aku rindu . .

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera ^^,

Tau x sebenarnye aku rindu kan zaman kita bertiga dulu . . ? seriously aku rindu gile zaman tu . >.<

Sbb ape , sbb masa ni kite bertiga memang x bz , kalau bz pun kita masih sempat hangout and having GILA GILA time together . Serously bila aku sorang2 aku akan kenang zaman kita masa ni . Masa ni kita x bz sana sini and korang ada je dengan aku . Guess what ? kadang2 menitis gak air mata aku rindukan zaman kita ni .

Tp tu la orang cakap zaman zaman camtu hanya tinggal kenangan and kita semua da grown up . Tapi aku masih and masih and masih nak zaman ni ada balek . Even kita da bz aku masih nak MOMENT tu . Korang rasa x apa aku rasa ? kalau korang rasa , aku bet korang mesti sebak sejenak .

Kadang2 aku xnak grown up and nak having GILA GILA time ngan korang sbb moment masa to memang wat aku rasa AWESOME ade kawan macam korang . Dengan ikie yang kuat membebel , ajib yang act cool tapi lau da marah cam orang gila rupanya . . Tu la saat2 yang aku rindukan .

Paling best kita ada kenangan jadi DJ radio . Bajet good good je kita nak jadi DJ . HAHAHA ! wannabe DJ . Kentut la . Kita cakap pun bersepah . Camne nak layan panggilan . HAHAHAHA ~ Nama aku masa ni memang sweet giler . ADAM DISNEY . Pe ke sengal nama ni . . main petik je . Kau ajib nama James Kitty . Aku xtau mane kau petik nama JAMES to tapi yang pasti nama KITTY to kau amek sbb mase to aku pakai MOUSE HELLO KITTY . HAHAHA ~ paling best nama ikie . JIMMY CERIA . JIMMY CERIA ??? WHAT ? BHAHAHAHAHA !

Kalau la masa to bole di rewind balek , kan best . . Aku luahkan mende2 ni sbb aku rindukan saat2 and zaman to . . Kita x kesah ape orang nak cakap . Kite bedal je and harung je . And masa to kita da start ada FANS and dowang request macam2 lah . Mase to rasa bangga dengan GEGELI KID'S . hehe

Tapi aku kene admit kite semua da grown up and kene fikir masa depan and kerjaya . Aku pun memang nak fikir semua tu cuma kadang2 aku terkenang saat2 kita bertiga bersama . Tak sangka lagu kita ANGAN KITA tu jadi taruhan dalam band . Heh ~ 9 kali retake . Ingat ? retake banyak kali sebab semua merapu2 and salah2 . HAHAHAHA

Itsokayhh guys , yang penting kite semua kekal bersama even semua da bz semua da ada kerja masing2 . And aku nak korang tau , persahabatan macam kita ni susah nak dijumpa at dunia luar sana .

GEGELI KID'S akan kembali , InsyaAllah . . ^^, .

Saturday, July 28, 2012

ALHAMDULILLAH ! FINAL EXAM DA SETTLE

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera .

Alhamdulillah . Setelah 5 hari bersengkang mata and ternyata hasilnya sangat membuahkan . Thanks to cikgu a.k.a abang sedara aku yang BANYAK membantu aku . Thanks to Syazwan sebab time ko present sangat MANTOP bro . Tak sangke kau boleh bercakap dengan begitu smooth . LAIN SANGAT masa rehearsal beb . HAHAHAHA ~ 5 hari sampai x cukup tido aku ngan membe aku ni blaja coding VB untuk FINAL PROJECT ktowang ni . MASTER SIFU ENCIK AZMI sanggup x tido 2 hari semata2 nak aja ktowang . Terbaik ! Semoga Allah swt bagi Abang pahala banyak2x sbb usaha abang nak tolong ktowang tu .

Masa nak present sempat lagi PRINT laporan akhir . Sepatutnye semua tu da kena siap before present . Nasib la PPL mase to baik and kebetulan masa present final ni BULAN PUASA . Maybe ni rezeki kami . heh ~ bila ingat balek cam x caye je da habes . Puas and berbaloi baloi . Tak pernah lagi aku drive ULANG ALIK ULANG ALIK dari KUALA SELANGOR ke KUALA LUMPUR ke KUALA SELANGOR ke KUALA LUMPUR . Naik patah pinggang aku drive . Nasib si syazwan ni boleh drive . fuuuuhh ^___^

Terima kasih pada Emak,Ayah dan Adik sebab bagi support and kata2 yang memberangsangkan and bagi semangat yang wat aku lagi kental nak ngadap FINAL .


Sunday, June 24, 2012

PENCARIAN REMAJA BERBAKAT MEDIA HIBURAN EDISI YOUTUBE 2012

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera . ^^, . Baru la ada masa nak update ~


alhamdulillah . Selesai sudah pencarian remaja berbakat media hiburan edisi youtube 2012 . Semua 12 finalis ni berbakat and hebat2 . Baik yang ada pengalaman atau pun tidak . Dowang semua ni sangat sporting and x lokek ilmu tok dikongsi ( even 2 hari je sempat aku gather ngan dowang ni ) . Aku dengan AJ ( Azwan Juperi ) bawak lagu sendiri and yang lain bawak lagu orang lain . Apa apa pun semua terbaik !

JUARA PENCARIAN REMAJA BERBAKAT MEDIA HIBURAN EDISI YOUTUBE 2012 

Ni la dia sang juara pada malam tersebut . SYED MUHAMMAD HAZMAN ( FAZE HAZMAN )




Finalis2 lain hebat jugak . Setiap pertandingan ada Juara nye kan ? hehehehe . Kepada Cik meen , Abang bard , Pihak Media Hiburan and SRC , Terima kasih sebab memberi saya peluang untuk menonjolkan diri and mempersembahkan lagu ciptaan sendiri dan terima kasih kepada Abang Bard ( SRC ) kerana memilih saya untuk merakamkan single dibawah naugan SRC . Terima kasih semuanya . Saya akan ingat pesanan cik meen . " Jangan Lupa Asal usul kita " and juga pesanan Iqa " Dari kosong menjadi kenyataan " . ^^,

Wednesday, May 2, 2012

Hye ! Nak denga lagu baru dari saya ?

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera inyee pun . . ahaaaa . hehehehe

Lagu untuk tahun 2012 . Da lama rasanya x buat lagu baru . Sape2 yang rasa pernah diberi JANJI PALSU . Haa . meh denga . . Saya cipta khas untuk yang terkena sebab saya pun terkena . Hehehehehehek !


 AISAR ZAIN DEAN - PUASKAH DENGAN JANJI PALSUMU ( ORIGINAL )

Monday, April 30, 2012

Avenged Seven Fold Sangat Best !! Sume kasi gegar Sunway Lagoon !

Pagi to aku nga mamai2 layan facebook , Membe aku IM . he said ' wei , ko bole bediri sejam , 2 jam x ? " i was " Hoh ?? " . Rupe rupenye die nak ajak aku g tengok konsert Avenged Seven Fold . Wei , my fav BAND OKAY ! pergh ! Kaki x sakit terus jadi ELOK . HAHAHAHAHA ~

After a few minutes ke few hours sampai la ke destinasi . Aku teringat sumthing . Mase die peform kat LONG BEACH CALIFORNIA , die sebut name to . Tapi mase wat kat SURF BEACH SUNWAY LAGOON , die x sebut pulak . HAHAHA . lantak kau la matt . Janji aku bangga sebab kau da pegang BENDERA MALAYSIA .Weewwwit !

Part paling best bile sing along dengan dowang . Pergh ! semua pekataan mencarut memang sume die sebut . HAHAHA ~ teruk la . Kat Malaysia pun nak mencarut . Ekekeke

Overall not bad la sbb dowang peform sangat terbaik ! 5 stars for a7x ! .

Friday, April 27, 2012

Arghh . . sakit gileer ! ankle koyak ? adeeeh . . -__-,

Petang tadi mase tengah2 gelecek bola , dan2 mase nak passing to kaki aku boleh tersalah gerak and then ape g terus keluar bunyik " PLOK !! " adeeeeehhh . . tersungkur aku jatuh . . mule2 aku bole senyum lagi , then lepas da lame2 skit TERASA sakit dieee . . huuuwuwuuuuu . . seyes ingat terseliuh biasa . tapi pelik nape x elok2 . Then membe cakap maybe ANKLE aku KOYAK . KOYAK ?????????????????? . .

Sedih kut xdapat main bola . Kene rehat 2 or 3 bulan . Baru aku tau camne rase PLAYER PLAYER BOLA injured . Camni la rasenye . . SAKIT ! huhuhuh . . Dugaan Allah swt nak bagi . Esok nak pegi klinik check . Kalau betol ANKLE aku KOYAK bermakud aktiviti bersukan terpakse la aku hentikan . . wat sementara waktu . . ~  huuuussssssh . . . -____-, . .

Serik da nak gelecek2x ~ xnak koyak lagi . . .

Wednesday, April 25, 2012

Kadang2 Terasa Menyesal Tapi Itulah Takdir .

Kadang2 Terasa Menyesal Tapi Itulah Takdir Kita Untuk Bertemu Dengan Insan Yang Lain .

Sweet kan bile sesuatu hubungan to terus kekal hingga ke akhir hayat ? Semua manusia yang hidup nak kan yang sempurna tapi x pernah sekali akan dapat . Kalau dapat bertahan sekejap je ( Pengalaman Hidup ) .Kita cuba mencari yang terbaik tapi tak jumpa so kite cari cari lagi . Hakikatnye memang kite xkan pernah jumpa sebab semua manusia sama dan ada kelemahan masing2 .

Aku teringat dekat sorang insan ni . Nak kata menyesal , x de la cuma teringat bende2 indah masa die dgn aku . Lately ni baru rasa sedih . Entah aku pun xtau kenape . Baru rasa kehilangan . Baru nak kata rugi . Baru nak kata kenapa x nak beralah . Ahhh . Bende da lepas . Kalau x jadi bende ni , aku x kan jumpa MISS Y . ^^,

Even kita da lalui jalan indah bersama si dia tapi kadang2 wat kite ingat benda lama kan ? hehe . Segala kenangan yang indah , simpan la baik2 sbb itu kenangan antara kau dengan dia . Walaupun xde bukti contoh cam gamba ke benda2 yang die bagi ke , cukup untuk digambarkan dalam angan kita . Bile kite da kenang , baru terubat skit rasa rindu pada si dia even kita dengan dia dah xde ape ape .

Terima kasih Miss Y . Kite hampir serasi cuma xde jodoh antara kita . Walaupun awak sibuk dengan kerja awak , awak bz dgn life awak , awak bz dengan tempahan awak to , hehehe . Jage la diri baik2 ye . Cukup indah saat perkenalan kita even ia sekejap . ~

Wednesday, March 7, 2012

Post tadi melalut . . aku x patot fikir pasal tu pun . .

Aku buang post tadi sebab macam melalut and tah pape . .  Ya Allah , Ampuni aku . Aku hanya hamba yang lemah dan sering melakukan kesilapan .

Aku terime segala takdir yang telah kau tentukan untukku . Walaupun rase sakit ini hadir di hati namun itu tidak membuat aku berhenti untuk terus berdoa kepadamu . Walaupun banyak kali dugaan yang telah kau beri , aku xkan berhenti .

Cuma kali ini , aku akan tolak dgn baik perasaan CINTA jika ia datang lepas ni . Aku sangat penat dan x larat nak harungi drama2 cinta ni . Selain di beri harapan yang tinggi , aku juga diperbodohkan . Itsokayh . Aku tetap bersabar .

Biarlah . . aku tau si dea da happy dengan orang yang di pilih dan sedang bergembira . Aku pun turut happy . Semoga berkekalan hendaknye . Semoga dea memahami awak . ~ Kehilangan orang yang kita sayangi bukan lah mudah untuk dihadapi . . .

Jika tak mampu setia , katakan lah . .
Jika tak mencintai , ungkapkanlah . .

Agar seribu harapan yang kau beri xkan mematikan HATI ini . .

Sekian , Assalamualaikum . .

Monday, March 5, 2012

Mengantuk Buat Report ! errgh ! . .

Aduuuyai . Bile ngadap je report ni , konfem mate ngantoooook pasto rase nak menguap dalam bepuloh2 kali . ~ ayaaark ! . . soon season pratikal aku akan tamat . tapi bukan bemakne akan tamat semua . Kene tempuh FINAL YEAR sama itu FINAL PROJECT . oooooooh . . itu bukan kerja senang . But InsyaALLAH aku akan do the best untuk cert. dip. aku ni .

by the way , aku BARU je dapat NAME TAG PRACTICAL STUDENT padahal aku da nak habez dah . HAHAHAHAHA ~ lawaaak nyeee . . aku hanya tersenyum mase amek NAME TAG to . meme awesum lah !

Monday, February 27, 2012

Hanya Kata .

Aku bukan untuk mu jika ini kata darinya

Aku bukan untuk mu jika kau sedia menduakan ku

Aku bukan untuk mu jika kau tidak mengendahkan ku

Aku bukan untuk mu jika kesungguhanmu jelas tiada untuk ku

Aku bukan untuk mu jika kau mahukan kekayaan dari ku

Aku bukan untuk mu jika agama islam kau tolak kerana duniawi mu

Aku juga bukan untuk mu jika tiada ketulusan dalam hatimu

Bahkan setiap perasaan jika disakiti pasti terluka , ini kan pula jika hati ini pandai di hargai , tentulah cinta ku insyaallah telus untuk mu .

sekian . =)

Thursday, February 9, 2012

Alhamudlillah . finaly . . . =) i'll take care of you baby . .

Assalamualaikum & Heeee ~ ^^,

=) . Shuuuh ! kadang2 tajuk bole membawa fikiran melayang layang tah kemane kemudian merapu sorang2 disertakan dengan khayalan seperti orang mabok dapat bantal . sigh =P

Alhamdulillah , Sampai jugak akhirnye . dengan Baby FLX ni senang la aku nak g mane2 tanpa menyusahkan orang . Thanx Ayah & Mak . I Love You ! Kadang2 x terfikir camne mak ayah kite bekorban gilee2x untuk anak die . . fuuuh . . =)

1 je , kaler die putih so amat susah nak jage . every single day kene lap situ sini . HAHAHA ! penat . kadang2 biarkan je . . seminggu skali t baru mandi ea sayang ? xpe , ucuk2 pun abang tetap bawak sayang g jalan2 . MUAHAHAHAHA ~ =P

insyaAllah one day kalau dipermudahkan , plan with ANAK ANAK JIRAN menuju ke genting atau memane jee laaah menjadi . Amminn . Membe aku nak sangat main theme park to . adeyyh . . SAYE X MAW NAEK SOLERO ! ade faham ? heh ~

Sunday, January 22, 2012

Pernah denga lagu KU BERTANYA ? seyes best =)

Well , lagu ni aku terdenga tawun 2009 kut . time to aku nga practical . Pas abes je wat keje aku rehat jap , ukak tenet , tot tet tot tet punat keyboard . Tetibe aku terKLIK video lagu KU BERTANYA ni . 1st denga cam " Alahai , pe la slow sangat " . pastoh denga punye banyak kali , skali sangkuuut daa . . HAHAHA . Lagu ni bole bawak tido . Siap set REPEAT lagi track lagu KU BERTANYA ni .

Try la denga lagu ni . KONFEM suke . heeeee ENJOY  >>>




| Aizdean Cullen |

Saturday, January 21, 2012

Selamat pengantin baru My Ex =)

Dia yang pernah menjadi sebahagian hidup aku dulu , kini sudah menjadi milik orang sepenuhnya .
Jadi isteri orang , bakal menjadi emak kepada anak2 mereka . Kenangan antara kita sentiasa tersemat di hati walau perit dan duka kau ada tinggalkan . Jangan risau , aku da maafkan segala salah kau pada aku . Jodoh tidak memihak pada kita dan ada hikmah kenapa kita tidak sehaluan dan tidak bersama . Walaupun kau pernah mengkhianati cinta ini , itu cerita lama . Semoga berbahagia kau disamping suami tersayang . Hidup kau sekarang sudah selamat dari maksiat dan sebagainya . =)

Well , aku x terfikir lagi na berumah tangga . sebab nak kejar ilmu agama , ilmu belajar , nak stabilkan kewangan , nak sara keluarga dulu dan cam2 g ah . HAHA . betol , nanti korang x enjoy kalau cepat2 kawen tapi kalau da sampai jodoh da memang ditetapkan oleh Allah swt , kawen jugak aku nanti . But for sure , sekarang untuk perbetulkan semuanya . =)

Hmm . act , aku dalam dilema doh . adeeh . sadis betul . ape aku buat semua x jadi , apa aku try lakukan semua x di hargai . mana silapnye aku ni ? mana salahnya langkah aku ni ? ya ALLAH , aku akan terus tabah mengharungi ujian mu walaupun ia seberat batu besar yang perlu dijinjing . ='| . Seyes , kadang2 aku jeles ( biase je jelesnye ) tgk orang bercinta , masing2 menghargai usaha masing2 , masing2 memberi apa yang sepatutnya , arrgh ! jadi bebal otak aku lau fikir bende ni lame2 . .

but itsokayh , hidup ini umpama cerita . kita xtau apa akan jadi CHAPTER yg akan datang . Akan aku terus membawa diri , tabahkan perjalanan . Jika tiada jodoh ku didunia ini , temukan aku dengan bidadari mu ya ALLAH . sesungguhnya dunia ini penuh dengan manusia yang FAKE . Jika ada , maka berilah aku petunjuk dan langkah untuk aku mendapatkannya . Semoga perjalanan itu mendapat keredhaan dari mu . =) . Amin .

Tuesday, January 17, 2012

Yeay ! Heppiiiii =)

Yeay ! die x jadi kerja kat tempat lain . rase cam heppi giler plak . Yela , lau partner LI aku ni pindah x best la jawabnye . Yela , cam abang aku ade team2 die kat office ni , so bile partner aku ni ade so die jadi team aku la . . hehehe . atleast ade jugak membe baya2 aku =)

Penat sbb tadi aku ngan partner aku ni  same2 godah pc sebab komponen itu ini x jalan . WARRGH ! time2 nak format to leeeeeee semua nye nak rosak . Kepale aku naik peninggg + lapar pulak to0o0o . . Hidup ni Koje koje koje . . HAHAHA . nak cari kayu , nak cari kayu . heh , dialog LABU LABI .=)

Ohh yea . Aktiviti arini maybe pegy main ball berat a.k.a BOWLING with team SOIT . Ade aje kejenye tiap petang .  Eh , loceng jam at office ni da bebunyi leee . Got to go0o0o0o0o . =D . .

| Aizdean Cullen |

Officemate aku na blah da . . adessh . . =(

Oh . tadi mase tgh tanda kertas sambil2 borak ngan officemate aku , die cakap esok die na interview keje . Oh man , aku na terkesima jap . Nanti tinggal aku sorang la yang kene handle koir + kerja + and mesti x best da xde die . hu3 . . tapi xpe la harap2 kerja yang die nak to die dapat . GOOD LUCK awak . nanti da kerja jangan lupe balek KOLEJ balek . hohohoho =)

Tentang die : die ni sorang yang rajin gile . Aku yang laki ni pun malas na bukak2 pc , die perempuan selamba badak je usung pc kehulur kehilir . WOW ! hahaha . aku de talk2 ngan abang aku , abang aku cakap die ni memang rajin . Untung kau bang . hehehe

sambil2 tadi sempat gak search jawatan exec . hmmm . cam best . =) . ingat pas blaja ni nak kerja jap . nak tanggung my baby FLX . hehehe . Nanti papa bubuh design cantek tok baby and papa nak spray RIM baby cuz na bagi RIM baby smart and stylo . Papa skang menghitung hari nak tunggu baby kua . =) .Baby I Love You . . heeee

Monday, January 16, 2012

Membuzy kan diri =)

Bismillah ~

Woaah . Tadi aku rase cam BLUR giler bile assemble PC . Pergh ! aku da xingat susunan dalam motherboard to . Terkesima aku kejap . Tersipu2 depan membe aku . HAHAHAHA . Lawak toi , sampai naek jahanam Motherboard to aku ngan membe aku kerjakan . Bukak pasang hentak picit last2 tinggalkan je . HAHAHA . Jahat la kite doh , rosak habez barang department kite . WAKAKAKA

Atleast aku PRC kali ni xde la sunyi and wat kerja sorang2 . Nasib ade membe aku PRC kt tmpt aku keje . Fuuuuuh . Lega skit . Dapat la aku procd kerja2 FINAL aku . Tapi satu hapah x jalan lagi sistem aku to . HAHAHA . sebabnye aku xde idea camne nak rangke dulu Interface sistem aku to . Heh , sengih je la . .

VOAW ! wat 1stime nye aku banyak bergaul ngan staf2 kat tmpt aku PRC ni . Semua staf aku bedal borak and tegur . Now aku rase selesa sangat , xde la rase janggal bile berselisih ngan dowang . =) . Plus kali ni aku join team KOIR . handle budak2 ni untuk koir konvo ni nanti . So far belum jalan pape lagi sebab tadi baru je kumpul budak . . Dalam list yang da kumpul tadi kire ramai jugak laa . . HAHAHA , layan la dowang rul , x sanggup aku . WAKAKAKAK

Wish me luck untuk FINAL aku nanti =)

Aizdean Cullen .

Now its over , ,

Satu keputusan da diputuskan untuk aku dan dia . masing2 akan membawa haluan masing2 and yang pasti doa untuk dirinya agar dia dapat lelaki yang lebih baik dari aku and semoga lelaki tersebut dapat membimbing dia ke jalan agama , dunia dan akhirat .

well , apa yang pasti aku akan teruskan kehidupan ni . Walaupun macam2 dugaan yang datang , itu pasti ada hikmahnye . Hmmm . Bermula la balek kesunyian , tapi its better dari menangung sakit hati dan terasa , yet it still HOT bile dikenang . HAHA . ape la aku ni =)

Awak , even awak x bace apa yang saya tulis ni saye harap awak akn teruskan kehidupan , blaja rajin2 and cuba berlajar berusaha sesuatu untuk orang yang tersayang . Ya saye tau kawan lagi penting , kawan segalanya . IF awak da kawen , kawan ke yang bantu masalah rumah tangga awak ? saya x salahkan kawan awak , asal pandai jaga hati and bahagi masa pun da memadai . Saye tau and saye nampak KAWAN awak adalah segalanya . Nyawa awak serta awak boleh MATI kalau xde dowang , tp ingat la one day awak akan berumah tangga and kawan masih pentingkah ?????? dari pasangan awak ?

renung2kan dan selamat berubah ke arah kebaikan . IF kawan2 awak cakap saye salah itu dan ini , saye x kesah sbb saya pernah bercinta dengan awak dan saye tau apa yang perlu awak ubah . CINTA dan KAWAN cara exposenya lain so konfirm2 KAWAN awk tunding salah datang dari saya . Well , saya skit pun x kan amek port . =)


Sunday, January 15, 2012

Aku mintax kau bagi keputusan . Aku da penat sangat . . .

So memandangkan aku da lame simpan . so da tibe masenye aku na luahkan . but 1st aku juz nk bgtau yang aku xkan bgtau at kau . bia kau bole fikir sendiri . Act aku rase cam aku ni tunggul and ape motif aku ade dalam hidup kau means ape gunanya aku ade dalam hati kau if kau buat aku cam tunggul . =)

1st . Aku nak tanye tapi aku rase malas sebab aku da penat . So aku tanye kat diri aku sorang2 je la . Ape ade dalam perhubungan antara kau dan aku if kite act langsung bukan macam bercinta . Act aku terkilan gile wei kau datang sini kau xnak jumpe aku . PERGGGGHHH ! 2 kali aku datang cari kau , ok fine kau bagi alasan . aku telan je laaa . .

2nd . aku terfikir jap , sebenarnye kau ngan aku ni xde pape ke ? ke aku ni teman untuk kau bosan je ke ? untuk kau hilangkan sunyi kau je ke ? seyesly aku memang terasa sangat ngan ape kau da buat . Aku bukan nak cakap kau pentingkan membe . Itsokayh , aku faham to membe BAIK kau . tapi atleast xkn xde mase nak jumpe aku ? ke ko memang malas or memang xnak jumpe aku ? aku x mintak bejam2 aku mintax bape minit pun jadi . Xkan aku kene start cakap na JUMPE KAU SANGAT2 . Xkan aku sorang2 nak beriya2 ? kau ? senyap je ? nak kene ketuk macam tukul ngan pahat ?

3rd . Seyesly aku da pendaaam lame sangat da ngan pangai kau . aku simpan elok2 , aku slow down , cool ngan ape segale yang pena kau buat . BUT untuk kali ni , aku da rase meletup . Skarang aku tanye kau la kau nak aku lagi or xnak ? kalau kau xnak kau cakap awal2 . Aku teseksa hidup camni . Kau buat aku cam TUNGGUL !

Aku da rase sangat2 penat ngan semua ni . aku tau kau cantik tapi jangan la kau buat aku camni . kau xnak kau cakap skang . ke kau nak aku setepek kat kau dulu baru kau cakap . . Aku x kesah if kau ade minat laki lain , kau nak laki lain , kau na becinta lelaki yang lebih FAHAM kau . Aku mintak satu je , KALAU KAU NAK SEMUA TU TOLONG LEPASKAN AKU . . .

aku xkesah la kau nak cakap aku ape ke cam to ke cam ni ke . . aku fedup sangat2 . kau anggap aku cam xde pape je en ? perrgghh . .  memang sakit ngan ape yang kau da buat tooooh . kau ngan yang lepas sameeee je ah . . x bhenti2 sakitkan hati aku . .  ='| . .

aku harap kau cepat2 la bagi keputusan kau . xkesah la kau na cakap aku ngade2 ke ape ke tekinja2 ke , aku nak kau cakap keputusan kau je samada kau na stay ngan aku g or kau bole lepaskan aku . .

Thanx and mengharap JAWAPAN yang cepat dari kau . .

Aizdean Cullen

Aku tak kesah untuk tahun 2012 . =)

Assalamualaikum . Yeaaa . Itu la entry aku untuk kali ni . walaupun maksud die cam tah pape . HAHA

Untuk tahun kali ni hati aku da bole terima perubahan apa yang aku da azamkan .Contoh nye aku da x take hard bende2 remeh , aku try besikap cool bile situasi genting / xbest / bercelaru datang . Thanx Allah sbb bg aku semangat ni . =)

Sekarang ni apa yang datang aku anggap bende to senang je . If mende to try nak serabut kan hati aku , aku tolak slow2 dengan senyuman . Aku anggap cam bende to x perlu tuk difikirkan + buang masa . HAHA . Memang skang ni lau aku cakap x kesah memang hati aku un lega . yg penting bukan cam dulu la . Selalu take hard bende2 remeh . =)

Insyaallah perubahan ni akan dikekalkan .

Btw Ayah , Emak . Thanx for the FLX . Abang xtau camne nak ucap terima kasih yang boleh menggambarkan TERIMA KASIH YANG BESAR kat percakapan abang ni . Sayang mak dan ayah pada abang sangat2 abang hargai . Bukan sbb FLX , tapi sbb mak dan ayah pentingkan keselamatan abang dan itu sangat2 wat abang gembira + terharu .

I LOVE YOU GUYS . Eventhough xde sape yang nak hargai abang , Mak Ayah da complete wat abang rase dihargai . =) .

Selamat malam .

| Aizdean Cullen |

Wednesday, January 11, 2012

Ape aku nak letak kali ni ? haha . xde motif untuk post entry baru =)

Haha . eh biarleee aku nak gelak sorang2 . Nak gelak gak leteeeeeeww . Haha . wait a minute ! itu bahasa trend skang kud . Ramai dak2 baye bawah adek aku pakai ayat uh . mostly la . HAHA . seyes mesti ade ' LETEEWWWWWWW " . aloh3x , anjenye bahasa awak ni adek . rase nak senyhum3x campai nampak leshung batu je . HAHA . btw best gak le bahase ni . Nak tiru leteeeew . .  MUAHAHA =D

SO untuk hari ni aku stop main coding untuk software bernama VB ! sbb penat aku cube x jadi je manjang kan . Hu3 . . i need a SIFU OF VB ! aku and abang sdare aku da naek JEM pale jembul ni . Kalau boleh tarah jadi air sirap , da lame da tarah . muehehehehe  =)

so entry kali ni hanya lah tok lepaskan keboringan semata2 semasa berada di OFIS . HAHAHA . nak tiru leteeeeeeewwww . . . =P

Aizdean Cullen™

Friday, January 6, 2012

Ya allah , Jika . .

Jika engkau sayangkan ku , tariklah nyawa ku jika itu yang sebaiknya dan jika kau masih memberi aku pelunag untuk brubah dan membaiki kesilapan yang lalu , engkau kurangkan lah ujian mu terhadapku  .

Amat perit , seakan2 jantung aku begerak lemah . Selera makan dan minum ku hilang . Merokok apetah lagi . Adekah ini petanda untuk kau mengambil aku ?

Ya allah ya tuhanku , Aku mohon padamu . Kau kembalikan lah kehidupan ku yang dulu . . . ='(

Wednesday, January 4, 2012

Demam panas . . .

Sehari before aku nak L.I . Pagi senin aku kene demam panas , sakit otot , pening , batuk. Seyesly aku ingat ni demam biase en . So aku juz take soluble je la . Then pagi selase to aku tgk still x ubah pape . Maken saket ade ah . Then aku amek Panadol . Malam to demam aku menjadi2 . Mujur la ade seseorang ni hantar aku g klinik malam to . Doc cakap aku memang demam kaw2 punye , tekak merah , semua la yang pasal demam die cite . Yang best nye doc to cakap " saya akan bagi injection kat you " Whaaaat ??????? aku da la alergic JARUM ! waaaa . .  Aku ckap alek " Doc , kalau x enjet xleh ke ? bole bagi pil biase ? " Doc to pandang aku ngan wajah sinis lagi garang and die terus cakap " mane boleh . Kalau x macam mana nak elok " kata2 die sungguh skema . Lantas die suh aku baeng .

Ape yang aku bole bwad sengih jeee laaa . . After die da enjet to , aku jalan cam orang baru pas sunat . Wakakakakakakakaka ! hmmmmm . . Alhamdulillah , pagi rabu ni aku da ok sket . Aku rase dalam dunia ni aku ade die and Family je yang care bile aku sakit . Thanx You all . .

Pesanan Ikhlas : If awak da x nak saya , cepat2 bagitau yea . Sya hanya menanti jawapan awak . Tolong jangan hilangkan diri before aku terus terang . Atleast saya x tergantung . Ok . =) . .

Full of respect if awak terus terang . Sebab sy tau cara awak da menampak kan awak bosan ngan saye . Ape awak kate arito . Kalau ade jodoh ade la . Abez apa yang kite bina ni bukan takdir untuk kite bersama ? Agak best kata2 awak to . Okeyhzzzz . . =)

There was an error in this gadget