BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Sunday, January 15, 2012

Aku mintax kau bagi keputusan . Aku da penat sangat . . .

So memandangkan aku da lame simpan . so da tibe masenye aku na luahkan . but 1st aku juz nk bgtau yang aku xkan bgtau at kau . bia kau bole fikir sendiri . Act aku rase cam aku ni tunggul and ape motif aku ade dalam hidup kau means ape gunanya aku ade dalam hati kau if kau buat aku cam tunggul . =)

1st . Aku nak tanye tapi aku rase malas sebab aku da penat . So aku tanye kat diri aku sorang2 je la . Ape ade dalam perhubungan antara kau dan aku if kite act langsung bukan macam bercinta . Act aku terkilan gile wei kau datang sini kau xnak jumpe aku . PERGGGGHHH ! 2 kali aku datang cari kau , ok fine kau bagi alasan . aku telan je laaa . .

2nd . aku terfikir jap , sebenarnye kau ngan aku ni xde pape ke ? ke aku ni teman untuk kau bosan je ke ? untuk kau hilangkan sunyi kau je ke ? seyesly aku memang terasa sangat ngan ape kau da buat . Aku bukan nak cakap kau pentingkan membe . Itsokayh , aku faham to membe BAIK kau . tapi atleast xkn xde mase nak jumpe aku ? ke ko memang malas or memang xnak jumpe aku ? aku x mintak bejam2 aku mintax bape minit pun jadi . Xkan aku kene start cakap na JUMPE KAU SANGAT2 . Xkan aku sorang2 nak beriya2 ? kau ? senyap je ? nak kene ketuk macam tukul ngan pahat ?

3rd . Seyesly aku da pendaaam lame sangat da ngan pangai kau . aku simpan elok2 , aku slow down , cool ngan ape segale yang pena kau buat . BUT untuk kali ni , aku da rase meletup . Skarang aku tanye kau la kau nak aku lagi or xnak ? kalau kau xnak kau cakap awal2 . Aku teseksa hidup camni . Kau buat aku cam TUNGGUL !

Aku da rase sangat2 penat ngan semua ni . aku tau kau cantik tapi jangan la kau buat aku camni . kau xnak kau cakap skang . ke kau nak aku setepek kat kau dulu baru kau cakap . . Aku x kesah if kau ade minat laki lain , kau nak laki lain , kau na becinta lelaki yang lebih FAHAM kau . Aku mintak satu je , KALAU KAU NAK SEMUA TU TOLONG LEPASKAN AKU . . .

aku xkesah la kau nak cakap aku ape ke cam to ke cam ni ke . . aku fedup sangat2 . kau anggap aku cam xde pape je en ? perrgghh . .  memang sakit ngan ape yang kau da buat tooooh . kau ngan yang lepas sameeee je ah . . x bhenti2 sakitkan hati aku . .  ='| . .

aku harap kau cepat2 la bagi keputusan kau . xkesah la kau na cakap aku ngade2 ke ape ke tekinja2 ke , aku nak kau cakap keputusan kau je samada kau na stay ngan aku g or kau bole lepaskan aku . .

Thanx and mengharap JAWAPAN yang cepat dari kau . .

Aizdean Cullen

0 comments:

There was an error in this gadget