BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Sunday, January 15, 2012

Aku tak kesah untuk tahun 2012 . =)

Assalamualaikum . Yeaaa . Itu la entry aku untuk kali ni . walaupun maksud die cam tah pape . HAHA

Untuk tahun kali ni hati aku da bole terima perubahan apa yang aku da azamkan .Contoh nye aku da x take hard bende2 remeh , aku try besikap cool bile situasi genting / xbest / bercelaru datang . Thanx Allah sbb bg aku semangat ni . =)

Sekarang ni apa yang datang aku anggap bende to senang je . If mende to try nak serabut kan hati aku , aku tolak slow2 dengan senyuman . Aku anggap cam bende to x perlu tuk difikirkan + buang masa . HAHA . Memang skang ni lau aku cakap x kesah memang hati aku un lega . yg penting bukan cam dulu la . Selalu take hard bende2 remeh . =)

Insyaallah perubahan ni akan dikekalkan .

Btw Ayah , Emak . Thanx for the FLX . Abang xtau camne nak ucap terima kasih yang boleh menggambarkan TERIMA KASIH YANG BESAR kat percakapan abang ni . Sayang mak dan ayah pada abang sangat2 abang hargai . Bukan sbb FLX , tapi sbb mak dan ayah pentingkan keselamatan abang dan itu sangat2 wat abang gembira + terharu .

I LOVE YOU GUYS . Eventhough xde sape yang nak hargai abang , Mak Ayah da complete wat abang rase dihargai . =) .

Selamat malam .

| Aizdean Cullen |

0 comments:

There was an error in this gadget