BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Wednesday, January 4, 2012

Demam panas . . .

Sehari before aku nak L.I . Pagi senin aku kene demam panas , sakit otot , pening , batuk. Seyesly aku ingat ni demam biase en . So aku juz take soluble je la . Then pagi selase to aku tgk still x ubah pape . Maken saket ade ah . Then aku amek Panadol . Malam to demam aku menjadi2 . Mujur la ade seseorang ni hantar aku g klinik malam to . Doc cakap aku memang demam kaw2 punye , tekak merah , semua la yang pasal demam die cite . Yang best nye doc to cakap " saya akan bagi injection kat you " Whaaaat ??????? aku da la alergic JARUM ! waaaa . .  Aku ckap alek " Doc , kalau x enjet xleh ke ? bole bagi pil biase ? " Doc to pandang aku ngan wajah sinis lagi garang and die terus cakap " mane boleh . Kalau x macam mana nak elok " kata2 die sungguh skema . Lantas die suh aku baeng .

Ape yang aku bole bwad sengih jeee laaa . . After die da enjet to , aku jalan cam orang baru pas sunat . Wakakakakakakakaka ! hmmmmm . . Alhamdulillah , pagi rabu ni aku da ok sket . Aku rase dalam dunia ni aku ade die and Family je yang care bile aku sakit . Thanx You all . .

Pesanan Ikhlas : If awak da x nak saya , cepat2 bagitau yea . Sya hanya menanti jawapan awak . Tolong jangan hilangkan diri before aku terus terang . Atleast saya x tergantung . Ok . =) . .

Full of respect if awak terus terang . Sebab sy tau cara awak da menampak kan awak bosan ngan saye . Ape awak kate arito . Kalau ade jodoh ade la . Abez apa yang kite bina ni bukan takdir untuk kite bersama ? Agak best kata2 awak to . Okeyhzzzz . . =)

0 comments:

There was an error in this gadget