BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Monday, January 16, 2012

Membuzy kan diri =)

Bismillah ~

Woaah . Tadi aku rase cam BLUR giler bile assemble PC . Pergh ! aku da xingat susunan dalam motherboard to . Terkesima aku kejap . Tersipu2 depan membe aku . HAHAHAHA . Lawak toi , sampai naek jahanam Motherboard to aku ngan membe aku kerjakan . Bukak pasang hentak picit last2 tinggalkan je . HAHAHA . Jahat la kite doh , rosak habez barang department kite . WAKAKAKA

Atleast aku PRC kali ni xde la sunyi and wat kerja sorang2 . Nasib ade membe aku PRC kt tmpt aku keje . Fuuuuuh . Lega skit . Dapat la aku procd kerja2 FINAL aku . Tapi satu hapah x jalan lagi sistem aku to . HAHAHA . sebabnye aku xde idea camne nak rangke dulu Interface sistem aku to . Heh , sengih je la . .

VOAW ! wat 1stime nye aku banyak bergaul ngan staf2 kat tmpt aku PRC ni . Semua staf aku bedal borak and tegur . Now aku rase selesa sangat , xde la rase janggal bile berselisih ngan dowang . =) . Plus kali ni aku join team KOIR . handle budak2 ni untuk koir konvo ni nanti . So far belum jalan pape lagi sebab tadi baru je kumpul budak . . Dalam list yang da kumpul tadi kire ramai jugak laa . . HAHAHA , layan la dowang rul , x sanggup aku . WAKAKAKAK

Wish me luck untuk FINAL aku nanti =)

Aizdean Cullen .

0 comments:

There was an error in this gadget