BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Tuesday, January 17, 2012

Officemate aku na blah da . . adessh . . =(

Oh . tadi mase tgh tanda kertas sambil2 borak ngan officemate aku , die cakap esok die na interview keje . Oh man , aku na terkesima jap . Nanti tinggal aku sorang la yang kene handle koir + kerja + and mesti x best da xde die . hu3 . . tapi xpe la harap2 kerja yang die nak to die dapat . GOOD LUCK awak . nanti da kerja jangan lupe balek KOLEJ balek . hohohoho =)

Tentang die : die ni sorang yang rajin gile . Aku yang laki ni pun malas na bukak2 pc , die perempuan selamba badak je usung pc kehulur kehilir . WOW ! hahaha . aku de talk2 ngan abang aku , abang aku cakap die ni memang rajin . Untung kau bang . hehehe

sambil2 tadi sempat gak search jawatan exec . hmmm . cam best . =) . ingat pas blaja ni nak kerja jap . nak tanggung my baby FLX . hehehe . Nanti papa bubuh design cantek tok baby and papa nak spray RIM baby cuz na bagi RIM baby smart and stylo . Papa skang menghitung hari nak tunggu baby kua . =) .Baby I Love You . . heeee

0 comments:

There was an error in this gadget