BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Tuesday, January 17, 2012

Yeay ! Heppiiiii =)

Yeay ! die x jadi kerja kat tempat lain . rase cam heppi giler plak . Yela , lau partner LI aku ni pindah x best la jawabnye . Yela , cam abang aku ade team2 die kat office ni , so bile partner aku ni ade so die jadi team aku la . . hehehe . atleast ade jugak membe baya2 aku =)

Penat sbb tadi aku ngan partner aku ni  same2 godah pc sebab komponen itu ini x jalan . WARRGH ! time2 nak format to leeeeeee semua nye nak rosak . Kepale aku naik peninggg + lapar pulak to0o0o . . Hidup ni Koje koje koje . . HAHAHA . nak cari kayu , nak cari kayu . heh , dialog LABU LABI .=)

Ohh yea . Aktiviti arini maybe pegy main ball berat a.k.a BOWLING with team SOIT . Ade aje kejenye tiap petang .  Eh , loceng jam at office ni da bebunyi leee . Got to go0o0o0o0o . =D . .

| Aizdean Cullen |

0 comments:

There was an error in this gadget