BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Monday, February 27, 2012

Hanya Kata .

Aku bukan untuk mu jika ini kata darinya

Aku bukan untuk mu jika kau sedia menduakan ku

Aku bukan untuk mu jika kau tidak mengendahkan ku

Aku bukan untuk mu jika kesungguhanmu jelas tiada untuk ku

Aku bukan untuk mu jika kau mahukan kekayaan dari ku

Aku bukan untuk mu jika agama islam kau tolak kerana duniawi mu

Aku juga bukan untuk mu jika tiada ketulusan dalam hatimu

Bahkan setiap perasaan jika disakiti pasti terluka , ini kan pula jika hati ini pandai di hargai , tentulah cinta ku insyaallah telus untuk mu .

sekian . =)

Thursday, February 9, 2012

Alhamudlillah . finaly . . . =) i'll take care of you baby . .

Assalamualaikum & Heeee ~ ^^,

=) . Shuuuh ! kadang2 tajuk bole membawa fikiran melayang layang tah kemane kemudian merapu sorang2 disertakan dengan khayalan seperti orang mabok dapat bantal . sigh =P

Alhamdulillah , Sampai jugak akhirnye . dengan Baby FLX ni senang la aku nak g mane2 tanpa menyusahkan orang . Thanx Ayah & Mak . I Love You ! Kadang2 x terfikir camne mak ayah kite bekorban gilee2x untuk anak die . . fuuuh . . =)

1 je , kaler die putih so amat susah nak jage . every single day kene lap situ sini . HAHAHA ! penat . kadang2 biarkan je . . seminggu skali t baru mandi ea sayang ? xpe , ucuk2 pun abang tetap bawak sayang g jalan2 . MUAHAHAHAHA ~ =P

insyaAllah one day kalau dipermudahkan , plan with ANAK ANAK JIRAN menuju ke genting atau memane jee laaah menjadi . Amminn . Membe aku nak sangat main theme park to . adeyyh . . SAYE X MAW NAEK SOLERO ! ade faham ? heh ~

There was an error in this gadget