BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Thursday, February 9, 2012

Alhamudlillah . finaly . . . =) i'll take care of you baby . .

Assalamualaikum & Heeee ~ ^^,

=) . Shuuuh ! kadang2 tajuk bole membawa fikiran melayang layang tah kemane kemudian merapu sorang2 disertakan dengan khayalan seperti orang mabok dapat bantal . sigh =P

Alhamdulillah , Sampai jugak akhirnye . dengan Baby FLX ni senang la aku nak g mane2 tanpa menyusahkan orang . Thanx Ayah & Mak . I Love You ! Kadang2 x terfikir camne mak ayah kite bekorban gilee2x untuk anak die . . fuuuh . . =)

1 je , kaler die putih so amat susah nak jage . every single day kene lap situ sini . HAHAHA ! penat . kadang2 biarkan je . . seminggu skali t baru mandi ea sayang ? xpe , ucuk2 pun abang tetap bawak sayang g jalan2 . MUAHAHAHAHA ~ =P

insyaAllah one day kalau dipermudahkan , plan with ANAK ANAK JIRAN menuju ke genting atau memane jee laaah menjadi . Amminn . Membe aku nak sangat main theme park to . adeyyh . . SAYE X MAW NAEK SOLERO ! ade faham ? heh ~

0 comments:

There was an error in this gadget