BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Monday, March 5, 2012

Mengantuk Buat Report ! errgh ! . .

Aduuuyai . Bile ngadap je report ni , konfem mate ngantoooook pasto rase nak menguap dalam bepuloh2 kali . ~ ayaaark ! . . soon season pratikal aku akan tamat . tapi bukan bemakne akan tamat semua . Kene tempuh FINAL YEAR sama itu FINAL PROJECT . oooooooh . . itu bukan kerja senang . But InsyaALLAH aku akan do the best untuk cert. dip. aku ni .

by the way , aku BARU je dapat NAME TAG PRACTICAL STUDENT padahal aku da nak habez dah . HAHAHAHAHA ~ lawaaak nyeee . . aku hanya tersenyum mase amek NAME TAG to . meme awesum lah !

0 comments:

There was an error in this gadget