BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Wednesday, March 7, 2012

Post tadi melalut . . aku x patot fikir pasal tu pun . .

Aku buang post tadi sebab macam melalut and tah pape . .  Ya Allah , Ampuni aku . Aku hanya hamba yang lemah dan sering melakukan kesilapan .

Aku terime segala takdir yang telah kau tentukan untukku . Walaupun rase sakit ini hadir di hati namun itu tidak membuat aku berhenti untuk terus berdoa kepadamu . Walaupun banyak kali dugaan yang telah kau beri , aku xkan berhenti .

Cuma kali ini , aku akan tolak dgn baik perasaan CINTA jika ia datang lepas ni . Aku sangat penat dan x larat nak harungi drama2 cinta ni . Selain di beri harapan yang tinggi , aku juga diperbodohkan . Itsokayh . Aku tetap bersabar .

Biarlah . . aku tau si dea da happy dengan orang yang di pilih dan sedang bergembira . Aku pun turut happy . Semoga berkekalan hendaknye . Semoga dea memahami awak . ~ Kehilangan orang yang kita sayangi bukan lah mudah untuk dihadapi . . .

Jika tak mampu setia , katakan lah . .
Jika tak mencintai , ungkapkanlah . .

Agar seribu harapan yang kau beri xkan mematikan HATI ini . .

Sekian , Assalamualaikum . .

0 comments:

There was an error in this gadget