BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Monday, April 30, 2012

Avenged Seven Fold Sangat Best !! Sume kasi gegar Sunway Lagoon !

Pagi to aku nga mamai2 layan facebook , Membe aku IM . he said ' wei , ko bole bediri sejam , 2 jam x ? " i was " Hoh ?? " . Rupe rupenye die nak ajak aku g tengok konsert Avenged Seven Fold . Wei , my fav BAND OKAY ! pergh ! Kaki x sakit terus jadi ELOK . HAHAHAHAHA ~

After a few minutes ke few hours sampai la ke destinasi . Aku teringat sumthing . Mase die peform kat LONG BEACH CALIFORNIA , die sebut name to . Tapi mase wat kat SURF BEACH SUNWAY LAGOON , die x sebut pulak . HAHAHA . lantak kau la matt . Janji aku bangga sebab kau da pegang BENDERA MALAYSIA .Weewwwit !

Part paling best bile sing along dengan dowang . Pergh ! semua pekataan mencarut memang sume die sebut . HAHAHA ~ teruk la . Kat Malaysia pun nak mencarut . Ekekeke

Overall not bad la sbb dowang peform sangat terbaik ! 5 stars for a7x ! .

Friday, April 27, 2012

Arghh . . sakit gileer ! ankle koyak ? adeeeh . . -__-,

Petang tadi mase tengah2 gelecek bola , dan2 mase nak passing to kaki aku boleh tersalah gerak and then ape g terus keluar bunyik " PLOK !! " adeeeeehhh . . tersungkur aku jatuh . . mule2 aku bole senyum lagi , then lepas da lame2 skit TERASA sakit dieee . . huuuwuwuuuuu . . seyes ingat terseliuh biasa . tapi pelik nape x elok2 . Then membe cakap maybe ANKLE aku KOYAK . KOYAK ?????????????????? . .

Sedih kut xdapat main bola . Kene rehat 2 or 3 bulan . Baru aku tau camne rase PLAYER PLAYER BOLA injured . Camni la rasenye . . SAKIT ! huhuhuh . . Dugaan Allah swt nak bagi . Esok nak pegi klinik check . Kalau betol ANKLE aku KOYAK bermakud aktiviti bersukan terpakse la aku hentikan . . wat sementara waktu . . ~  huuuussssssh . . . -____-, . .

Serik da nak gelecek2x ~ xnak koyak lagi . . .

Wednesday, April 25, 2012

Kadang2 Terasa Menyesal Tapi Itulah Takdir .

Kadang2 Terasa Menyesal Tapi Itulah Takdir Kita Untuk Bertemu Dengan Insan Yang Lain .

Sweet kan bile sesuatu hubungan to terus kekal hingga ke akhir hayat ? Semua manusia yang hidup nak kan yang sempurna tapi x pernah sekali akan dapat . Kalau dapat bertahan sekejap je ( Pengalaman Hidup ) .Kita cuba mencari yang terbaik tapi tak jumpa so kite cari cari lagi . Hakikatnye memang kite xkan pernah jumpa sebab semua manusia sama dan ada kelemahan masing2 .

Aku teringat dekat sorang insan ni . Nak kata menyesal , x de la cuma teringat bende2 indah masa die dgn aku . Lately ni baru rasa sedih . Entah aku pun xtau kenape . Baru rasa kehilangan . Baru nak kata rugi . Baru nak kata kenapa x nak beralah . Ahhh . Bende da lepas . Kalau x jadi bende ni , aku x kan jumpa MISS Y . ^^,

Even kita da lalui jalan indah bersama si dia tapi kadang2 wat kite ingat benda lama kan ? hehe . Segala kenangan yang indah , simpan la baik2 sbb itu kenangan antara kau dengan dia . Walaupun xde bukti contoh cam gamba ke benda2 yang die bagi ke , cukup untuk digambarkan dalam angan kita . Bile kite da kenang , baru terubat skit rasa rindu pada si dia even kita dengan dia dah xde ape ape .

Terima kasih Miss Y . Kite hampir serasi cuma xde jodoh antara kita . Walaupun awak sibuk dengan kerja awak , awak bz dgn life awak , awak bz dengan tempahan awak to , hehehe . Jage la diri baik2 ye . Cukup indah saat perkenalan kita even ia sekejap . ~

There was an error in this gadget