BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Wednesday, April 25, 2012

Kadang2 Terasa Menyesal Tapi Itulah Takdir .

Kadang2 Terasa Menyesal Tapi Itulah Takdir Kita Untuk Bertemu Dengan Insan Yang Lain .

Sweet kan bile sesuatu hubungan to terus kekal hingga ke akhir hayat ? Semua manusia yang hidup nak kan yang sempurna tapi x pernah sekali akan dapat . Kalau dapat bertahan sekejap je ( Pengalaman Hidup ) .Kita cuba mencari yang terbaik tapi tak jumpa so kite cari cari lagi . Hakikatnye memang kite xkan pernah jumpa sebab semua manusia sama dan ada kelemahan masing2 .

Aku teringat dekat sorang insan ni . Nak kata menyesal , x de la cuma teringat bende2 indah masa die dgn aku . Lately ni baru rasa sedih . Entah aku pun xtau kenape . Baru rasa kehilangan . Baru nak kata rugi . Baru nak kata kenapa x nak beralah . Ahhh . Bende da lepas . Kalau x jadi bende ni , aku x kan jumpa MISS Y . ^^,

Even kita da lalui jalan indah bersama si dia tapi kadang2 wat kite ingat benda lama kan ? hehe . Segala kenangan yang indah , simpan la baik2 sbb itu kenangan antara kau dengan dia . Walaupun xde bukti contoh cam gamba ke benda2 yang die bagi ke , cukup untuk digambarkan dalam angan kita . Bile kite da kenang , baru terubat skit rasa rindu pada si dia even kita dengan dia dah xde ape ape .

Terima kasih Miss Y . Kite hampir serasi cuma xde jodoh antara kita . Walaupun awak sibuk dengan kerja awak , awak bz dgn life awak , awak bz dengan tempahan awak to , hehehe . Jage la diri baik2 ye . Cukup indah saat perkenalan kita even ia sekejap . ~

0 comments:

There was an error in this gadget