BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Sunday, June 24, 2012

PENCARIAN REMAJA BERBAKAT MEDIA HIBURAN EDISI YOUTUBE 2012

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera . ^^, . Baru la ada masa nak update ~


alhamdulillah . Selesai sudah pencarian remaja berbakat media hiburan edisi youtube 2012 . Semua 12 finalis ni berbakat and hebat2 . Baik yang ada pengalaman atau pun tidak . Dowang semua ni sangat sporting and x lokek ilmu tok dikongsi ( even 2 hari je sempat aku gather ngan dowang ni ) . Aku dengan AJ ( Azwan Juperi ) bawak lagu sendiri and yang lain bawak lagu orang lain . Apa apa pun semua terbaik !

JUARA PENCARIAN REMAJA BERBAKAT MEDIA HIBURAN EDISI YOUTUBE 2012 

Ni la dia sang juara pada malam tersebut . SYED MUHAMMAD HAZMAN ( FAZE HAZMAN )




Finalis2 lain hebat jugak . Setiap pertandingan ada Juara nye kan ? hehehehe . Kepada Cik meen , Abang bard , Pihak Media Hiburan and SRC , Terima kasih sebab memberi saya peluang untuk menonjolkan diri and mempersembahkan lagu ciptaan sendiri dan terima kasih kepada Abang Bard ( SRC ) kerana memilih saya untuk merakamkan single dibawah naugan SRC . Terima kasih semuanya . Saya akan ingat pesanan cik meen . " Jangan Lupa Asal usul kita " and juga pesanan Iqa " Dari kosong menjadi kenyataan " . ^^,

There was an error in this gadget