BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Sunday, August 19, 2012

1st Eid : MAKAN ! Heh ~ ^^,

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera ^^,

1st Eid 2012 ni aktiviti aku at rumah adalah : MAKAAANNNN !! haha . disebabkan xde geng nak g beraya makanya guer melantak sahaja . Buuurrpp ! alhamdulillah . Naik la berat badan aku ni balek . Ngan Lontong + Lemang + Ayam + Lontong + Lemang + Ayam + Again and again and again . Heh ~

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri & Merdeka 2012 !

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera ^^,

Guess what ? Raya tahun ni pattern baju raya aku laen skit . aku pilih baju too sbb johan perna pakai baju tu . Baju melayu ala2 cheongsaaaaaaaaaaaaaamm . . Leemouukouchoa ? hahahaha ^^,

And InsyaAllah esok i mean hari ni dapat la solat Raya kali ke 22 . Alhamdulillah . Allah swt bagi aku peluang untuk merasai saat2 indah ni lagi . Sesungguhnya aku bersyukur dengan apa yang dah kau beri . =)

Sooooooo . Tunggu semua orang da x bz so t bole plan mane mau pergi . Untuk this one week aku spend time dengan family . . ^^,

Saturday, August 18, 2012

Gegeli Kid's . Zaman yang aku rindu . .

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera ^^,

Tau x sebenarnye aku rindu kan zaman kita bertiga dulu . . ? seriously aku rindu gile zaman tu . >.<

Sbb ape , sbb masa ni kite bertiga memang x bz , kalau bz pun kita masih sempat hangout and having GILA GILA time together . Serously bila aku sorang2 aku akan kenang zaman kita masa ni . Masa ni kita x bz sana sini and korang ada je dengan aku . Guess what ? kadang2 menitis gak air mata aku rindukan zaman kita ni .

Tp tu la orang cakap zaman zaman camtu hanya tinggal kenangan and kita semua da grown up . Tapi aku masih and masih and masih nak zaman ni ada balek . Even kita da bz aku masih nak MOMENT tu . Korang rasa x apa aku rasa ? kalau korang rasa , aku bet korang mesti sebak sejenak .

Kadang2 aku xnak grown up and nak having GILA GILA time ngan korang sbb moment masa to memang wat aku rasa AWESOME ade kawan macam korang . Dengan ikie yang kuat membebel , ajib yang act cool tapi lau da marah cam orang gila rupanya . . Tu la saat2 yang aku rindukan .

Paling best kita ada kenangan jadi DJ radio . Bajet good good je kita nak jadi DJ . HAHAHA ! wannabe DJ . Kentut la . Kita cakap pun bersepah . Camne nak layan panggilan . HAHAHAHA ~ Nama aku masa ni memang sweet giler . ADAM DISNEY . Pe ke sengal nama ni . . main petik je . Kau ajib nama James Kitty . Aku xtau mane kau petik nama JAMES to tapi yang pasti nama KITTY to kau amek sbb mase to aku pakai MOUSE HELLO KITTY . HAHAHA ~ paling best nama ikie . JIMMY CERIA . JIMMY CERIA ??? WHAT ? BHAHAHAHAHA !

Kalau la masa to bole di rewind balek , kan best . . Aku luahkan mende2 ni sbb aku rindukan saat2 and zaman to . . Kita x kesah ape orang nak cakap . Kite bedal je and harung je . And masa to kita da start ada FANS and dowang request macam2 lah . Mase to rasa bangga dengan GEGELI KID'S . hehe

Tapi aku kene admit kite semua da grown up and kene fikir masa depan and kerjaya . Aku pun memang nak fikir semua tu cuma kadang2 aku terkenang saat2 kita bertiga bersama . Tak sangka lagu kita ANGAN KITA tu jadi taruhan dalam band . Heh ~ 9 kali retake . Ingat ? retake banyak kali sebab semua merapu2 and salah2 . HAHAHAHA

Itsokayhh guys , yang penting kite semua kekal bersama even semua da bz semua da ada kerja masing2 . And aku nak korang tau , persahabatan macam kita ni susah nak dijumpa at dunia luar sana .

GEGELI KID'S akan kembali , InsyaAllah . . ^^, .

There was an error in this gadget