BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Saturday, September 8, 2012

Here we go . Lagu Janji Palsumu & ABC XYZ da ciap di masteringkan ~

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera . ^^,

Guys , lagu ni da siap di masteringkan . Ape komen korang ? 


JANJI PALSUMU 
Lyrics & Melody : Aisar Zain Dean | Arrangement : Danaf Afan | Credit to : Danaf Afan / Imza Hadib
ABC XYZ

Lyrics & Melody : Aisar Zain Dean | Arrangement : Danaf Afan | Credit to : Danaf Afan / Imza Hadib

Thursday, September 6, 2012

ABC XYZ & JANJI PALSU MU ( TEASER )

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera ^^,

Alhamdulillah , Proses rakaman lagu ABC XYZ & JANJI PALSUMU berjaya dilaksanakan dengan jayanya dengan bantuan DANAF AFAN selaku Arrangement Producer dalam 2 Lagu ni . And aku sangat berterima kasih padanya sebab nampak effort dia nak bagi lagi sedap lagu yang aku da buat ni . Lagu asal abc xyz more to ordinary music but then after AFAN da bubuh sentuhan magic dia , terus jadi lagu ala2 dance and MORE CATCHY ! ^^,

About lagu JANJI PALSU MU ni time ROLL memang aku feeling habis and kenangkan apa yang pernah dia ( orang yang pernah memberi harapan ) buat aku . Paling best time part jerit . Memang betul2 lepas la segala rasa terpendam kat hati ni . Tp xpe , memang aku xde jodoh dengan dia and sebab to aku dapat ditemukan dengan SPM . heeee ~ ^^,

Bak kata AFAN " aku stalker terbaik tau . aku tgk je FB kau " hahahaha ~ sempat lagi nak bubuh nama S.P.M dalam details lagu aku . ekekekeke ^^,

And AFAN tertanya2 sapa budak yang wat aku smpai aku create lagu JANJI PALSUMU ni . Aku juz senyum and cakap ada la , lama2 nanti kau tau . Die meneka je smpai x sudah . hahahahah =)

Syukur 2 lagu da lepas , ada lagi 3 lagu untuk di STUDIO kan . =) . Tunggu FINALIZE lagu ABC XYZ and JANJI PALSUMU . Cant wait hear that and then da bole PROMOTE

There was an error in this gadget