BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Thursday, February 28, 2013

Goodbye KeKo , Welcome Back BABY WHITE ! =)

Assalamualaikum & Hi !

sedar x sedar kan , da 2 minggu KeKo bawak aku ke sana ke sini and performance KeKo sangat terbaik ! Biasenye kereta rent ni orang mesty ingat capuk2 je kan but KeKo yang aku rent ni TERBAIK !

Pecutan best , Minyak Save , Parking senang and paling osem sangat Go Go Go ! =D

So ari da anta KeKo balek ke tuannye and welcome back Baby White ! Home sweet home kan ? kesian kau duk ramai2 dalam tu . This time i wont leeeeet you hurt again ^____^

Thursday, February 21, 2013

Kata kata tu menyakitkan . .

Assalamualaikum & Hi ! =)

We just make it short , shall we ? assume this is only for our life =)

" Sesungguhnya kata kata itu lebih tajam dari mata pedang yang dah di asah "

Pernah denga ayat ni ? And pernah happen dalam realiti kehidupan kan ? OFCOURSE LAH ! hehehe

Kata kata ni kalau da menusuk ke hati , sangat perit gile dari luka yang berdarah . Luka ubat kejap je da ok kan tapi kalau kata kata , memang amek masa la MAK JEMAH ooooi nak elook ~ heh

Apa yang just aku nak smpaikan kat sini ,
Bukan aku cuba tunjuk aku baik . And yeah , manusia beb . Mane pernah lari dari salah . But Salah tu xkan lari kalau kita x perbetulkan .

So , Jaga la kata kata tu ok ?

Simple is worth it better than big explanation ^____^

Monday, February 18, 2013

Chord Jadian Guitar and Piano

Key ni bole main di guitar dan piano =)

D 

D          A
aku suka dia 
Bm             F# 
tapi aku tak tahu untuk 
G            D              Em 
bilang kepadanya jika aku suka 
              A 
jatuh cinta kepadanya 

D                   A 
dia cinta yang pertama 
Bm                F# 
dia yang bisa membuat aku 
G             D                Em 
merasa deg-degan berdebar di dada 
             A 
diam saat mengingatnya 


               D     
bulan tolong katakan 
A           Bm    A 
bintang bantu bisikkan  
            G              D 
kepada dirinya kalau aku mau  
       Em      A 
jadi kekasihnya 

D             A 
aku yakin diriku 
Bm              F# 
nanti pasti membuatnya 
G          D              Em 
suka kepadaku cinta kepadaku 
               A 
dan kita akan jadian 

Chorus   


Sunday, February 17, 2013

Teman Pengganti

Assalamualaikum & Hi

Untuk tajuk kali ni  , tiada kene mengena dengan mereka hidup atau pun yang sudah pergi . Tajuk dia atas adalah teman pengganti aku sementara menunggu Baby White aku keluar workshop .

Aku dapat handle kereta ni dengan baik and makin mudah untuk membuat pusingan U atau pun mencilok cilok di celah celah BUS ataupun LORI . hehehe

ni la kereta idaman aku before aku amek baby white . .


Kembar Alif Sattar ??

Assalamualaikum & Hi !


kat sini korang jangan amek seyes plak pasal kembar alif sattar okay ? sebab penyanyi ni ade iras and mimik muka dia  SEBIJIK cam aliff ~



mula2 aku tgk sape la sama muka cam mamat dalam video ni . Tengok je die sengih cam tu , baru aku ingat , OHHHH BUDAK YANG SUKA WAT MIMIK MUKA . hahaha



and yang terakhir , AKU NI BUKAN GAY OK ! heh ~



btw , enjoy si penyanyi antarabangsa muka seperti ALIF SATTAR ! 







Tuesday, February 12, 2013

Pieces By Jiran's Band

Assalamualaikum & Hi ! =)

skang ni da rajin jenguk sini sebab ni je la tempat nak update macam2 =)

MEMPERSEMBAHKAN JB's bawak lagu Pieces ^______^ Hope Terhibur


Kemalangan Tak Berbau . Baby White masok Worksho . . . =(

Assalamualaikum & Hi

Last friday , satu kemalangan yang aku tak duga kena kat aku . 1st aku bersyukur sebab Allah swt masih sayangkan aku and masih memberi aku bernafas smpai ke hari ini . Hakikatnye , walaupun nampak cam eksiden kecik , tapi TRAUMA die masih lagi aku rasa and nak bawak kereta jauh2 ni pun rasa belum yakin lagi ~

Aku selalu ingat aku ni raja jalan , cilok sana cilok sini . Race ngan kereta lain . Tapi sedar lah , kite ni hanya manusia biasa dan xkan selamanya raja di atas jalan . ~ Aku redha dengan apa yang da terjadi kalau ini sebagai hukuman untuk aku . Aku rela di hukum di dunia dari di akhirat ~

Sedikit jalan cerita bila dan bagaimana aku terlibat dalam kemalangan ni :

Pagi tu aku rasa mengantuk sangat walaupun aku da cukup tido . Seyes aku memang cukup tido and kenapa entah rasa mengantuk sangat2 . Tapi aku da biasa bende ni and banyak kali senanye aku tertido masa memandu . so aku just start kereta and makan skit . Rutin harian aku memang camni .

So aku bawak kereta cam biasa harungi jam skit kat jalan nak menunju ke KL and sampai je HIGHWAY CONNAUGHT , aku terlelap sekejap and aku tersedar and aku skit je lagi nak kereta ape tah aku x ingat then aku da nekad da nak berhenti sekejap untuk lelapkan mata and tah cam mane aku terlelap balik and aku celik je dalam 2 second " BAAAAAAMMMM !!!! " aku dalam keadaan panik sedar x sedar camtu

aku pull over ke tepi tuk tgk keadaan kereta aku ~ ya allah teruknye. Kereta MYVI lagi teruk , tayar smpai terkeluar , lampu die habis pecah and bumper ranap terus . .

Baby White , I miss you sooo much . .




So pengajaran nye JANGAN TIDO KETIKA MEMANDU ok !

Sunday, February 10, 2013

JB's - Khayalan iLusi ( original compose )

Semoga terhibur   =)




There was an error in this gadget