BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Tuesday, February 12, 2013

Kemalangan Tak Berbau . Baby White masok Worksho . . . =(

Assalamualaikum & Hi

Last friday , satu kemalangan yang aku tak duga kena kat aku . 1st aku bersyukur sebab Allah swt masih sayangkan aku and masih memberi aku bernafas smpai ke hari ini . Hakikatnye , walaupun nampak cam eksiden kecik , tapi TRAUMA die masih lagi aku rasa and nak bawak kereta jauh2 ni pun rasa belum yakin lagi ~

Aku selalu ingat aku ni raja jalan , cilok sana cilok sini . Race ngan kereta lain . Tapi sedar lah , kite ni hanya manusia biasa dan xkan selamanya raja di atas jalan . ~ Aku redha dengan apa yang da terjadi kalau ini sebagai hukuman untuk aku . Aku rela di hukum di dunia dari di akhirat ~

Sedikit jalan cerita bila dan bagaimana aku terlibat dalam kemalangan ni :

Pagi tu aku rasa mengantuk sangat walaupun aku da cukup tido . Seyes aku memang cukup tido and kenapa entah rasa mengantuk sangat2 . Tapi aku da biasa bende ni and banyak kali senanye aku tertido masa memandu . so aku just start kereta and makan skit . Rutin harian aku memang camni .

So aku bawak kereta cam biasa harungi jam skit kat jalan nak menunju ke KL and sampai je HIGHWAY CONNAUGHT , aku terlelap sekejap and aku tersedar and aku skit je lagi nak kereta ape tah aku x ingat then aku da nekad da nak berhenti sekejap untuk lelapkan mata and tah cam mane aku terlelap balik and aku celik je dalam 2 second " BAAAAAAMMMM !!!! " aku dalam keadaan panik sedar x sedar camtu

aku pull over ke tepi tuk tgk keadaan kereta aku ~ ya allah teruknye. Kereta MYVI lagi teruk , tayar smpai terkeluar , lampu die habis pecah and bumper ranap terus . .

Baby White , I miss you sooo much . .




So pengajaran nye JANGAN TIDO KETIKA MEMANDU ok !

0 comments:

There was an error in this gadget