BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Sunday, February 17, 2013

Kembar Alif Sattar ??

Assalamualaikum & Hi !


kat sini korang jangan amek seyes plak pasal kembar alif sattar okay ? sebab penyanyi ni ade iras and mimik muka dia  SEBIJIK cam aliff ~



mula2 aku tgk sape la sama muka cam mamat dalam video ni . Tengok je die sengih cam tu , baru aku ingat , OHHHH BUDAK YANG SUKA WAT MIMIK MUKA . hahaha



and yang terakhir , AKU NI BUKAN GAY OK ! heh ~



btw , enjoy si penyanyi antarabangsa muka seperti ALIF SATTAR ! 







0 comments:

There was an error in this gadget