BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Tuesday, August 20, 2013

And thats the end ( Pukul 3 45 )

Hi ! =)

Sebenarnye aku xleh tido ni . mata aku sangat segar2 tapi badan memang sakit2 la sbb x ckup rehat . gileeeeeee mmg siang tadi pun nak terumbang ambing aku berjalan . macam orang mabuk pun ade . Haha ! Sedih hari ni kene buli ngn 2 staff chinese . Boleh pulak si membe die ni nak kenen2 kan aku . Giloooooo ke moi . . Mau Bapak die perambat aku gune LIMAU . hehehehe =)

So sambil2 nga nak menaip ni aku denga lagu YESTERDAY from TONI BRAXTON . Lagu die mmg maksud kedalam dalam dalam lagi kalau boleh . hehehe . Yang best lagu yang dicover ni mmg osem sbb lenggok laki tu perrrgh ! bukan senang nak buaaaat . . aku berkali2 cuba banyak kali terkucil . . hehehe . .  tekak aku ni da la x sehat lagi , pastu bantai lagu tinggi n lenggok . Ummppph ! makin berbatok2 aku . .

pergh ! kabur da mate aku nak menaip ni . . hahahaha . aku xde kerjeeeee . . so cari la kerjeeeee .  . =)

Selamat malam

** there's no more you and i **

There was an error in this gadget