BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Alang2 da jenguk , Klik Klik Nuff !

ANGAN KITA ( The Lazkaz )

Tuesday, October 18, 2016

Hey ! Im married ^_^

Assalamualaikum ,

ada pepatah menyebut " langit tak selalu cerah , juga tak selalu gelap " . Penantian untuk menjadi yang sah antara dua hati dan jiwa , alhamdulillah aku telah selamat diijab kabul dengan pasangan ( isteri ) tercinta . Hati punya nervous memang tak dapat diduga ! hahahahaha

Thursday, November 12, 2015

" AZURA " Jamal Abdillah Cover By Shammer & Aizdean



Whatsupp , short cover from Shammer & Aizdean



" AZURA "



Top jugak movie ni dulu and sampai sekarang masyarakat kita masih layan movie ni . Movie2 dlu letup2 kaw2 effect dia punya jalan cerita sampai melekat2 dalam kepala brain ni >.<



Anyways , jangan bazir masa jadi mari layan ini short cover !












Wednesday, November 11, 2015


Hey Guys !

Catch us at SOUTH CITY PLAZA , we will perform some song that you all might like , come and greet because WE PLAY THE MUSIC BECAUSE WE CARE

Busking will be the kind of type and do some suggest us SONG , as we can put in our LIST !

Sunday, October 13, 2013

PC + L.O.V.E + GAMES = Versus ?

Assalamualaikum dan hi !

1st of all aku ni act bukan seorang gamers yang tegar dan juga seorang gamers yang suka cite gameeee sepanjang masa . Hahahahaha ! but one day , after sejarah ini berlaku aku terus jadi seorang gamers SINGLE PLAYER yang tegar . Dota dota saya x main sebab lagi HARDCORE SUPER melalaikan . HAHAHAHA ! Bayangkan game single player je da buat aku tercongok depan PC ni lama apetah lagi kalau game pesen cam DOTA tu . Hak3 ~ XD

Ditambah pulak line tenet yang ok + kaki surfing maka betambah HARDCORE dan SUPER RAJIN nye aku mentorrent semua game tu . Ahaaa x lupa juga TRAINER . Selalu membantu aku di waktu susah . Mih mih mih mih . Al kisah aku kenal sorang budak ni memerangkap STAFF MATE IT SEGi dan baru aku tau die jugak kaki game SINGLE PLAYER . So dalam waktu kerja tu , 8 jam sehari tu kalau ade je skit masa konfem GAME , GAME , GAME dan GAME . Senior aku pun da naik muak denga . HAHAHA . And kalau ktowang STRESS , after je Boss dan SV chauw maka bermula sesi GO GO GO di dalam IT DEPARTMENT . hehehe =)

Tapi perasaan x ade orang yang GILA GILA JATUH CINTA dengan CPU , HARDWARE , COOLING dan sebagainya dan ade jugak orang yang GILA GILA CINTA dengan pasangan . Tapi how about orang yang GILA CINTA dgn pasangan + GILA JATUH CINTA dengan CPU ? Apa result ? Result nye OTAK KORANG BEGEGAR ! hahaha . Sbb situasi ni mmg ada jadi . Apa situasi nye ? pikeee la sendiri .

^___________^

Tuesday, August 20, 2013

And thats the end ( Pukul 3 45 )

Hi ! =)

Sebenarnye aku xleh tido ni . mata aku sangat segar2 tapi badan memang sakit2 la sbb x ckup rehat . gileeeeeee mmg siang tadi pun nak terumbang ambing aku berjalan . macam orang mabuk pun ade . Haha ! Sedih hari ni kene buli ngn 2 staff chinese . Boleh pulak si membe die ni nak kenen2 kan aku . Giloooooo ke moi . . Mau Bapak die perambat aku gune LIMAU . hehehehe =)

So sambil2 nga nak menaip ni aku denga lagu YESTERDAY from TONI BRAXTON . Lagu die mmg maksud kedalam dalam dalam lagi kalau boleh . hehehe . Yang best lagu yang dicover ni mmg osem sbb lenggok laki tu perrrgh ! bukan senang nak buaaaat . . aku berkali2 cuba banyak kali terkucil . . hehehe . .  tekak aku ni da la x sehat lagi , pastu bantai lagu tinggi n lenggok . Ummppph ! makin berbatok2 aku . .

pergh ! kabur da mate aku nak menaip ni . . hahahaha . aku xde kerjeeeee . . so cari la kerjeeeee .  . =)

Selamat malam

** there's no more you and i **

Tuesday, July 16, 2013

Ramadhan II

Assalamualaikum dan Hi Guys ! ^^,

Arini punye aktiviti aku & JB's Jumpe sound engineer ( namanya amen ) .  macam2 nasihat gak la aku dapat and serba sedikit pengalaman dari die . Walaupun kejap tapi okay what dpt gain skit2 ape yg die cuba sampaikan

Apa yang menarik masa recording tu , die ade tunjuk skill die buat dubstep / gameboy mixing song . Terbaek beb sebab 1stime tgk depan mata . HAHAHA ! nampak x jakunnye kat stu . Dak2 JB's lain pun tercengang tengok . Hehehe ~ Amin sendiri mengaku kalau chord2 gitar ni die xtau but untuk compose and mixing die boleh .

Dalam 4 jam duk dalam studio . Record , layer , record , layer , cut sane sini , add sane sini n lastly lagu tu da jadi cam lagu KRU . HAHAHAHA ! cam kru ade cam 1M ade . Pasni ade lagi session untuk mastering pulak . Hadoooyh , da la esok kerje ~ hahahaha , lagi mau bantai record lagu . Lagu yang di MASHUP kan ktorang amek lagu SUARA KU BERHARAP from HIJAU DAUN and WE ARE YOUNG from FUN . Bayangkan camne lagu melayu yang slow ni campor ngan lagu catchy band FUN ni ? HAHAHAHA

So akan ada session kedua * MASTERING * akan di jalankan =)

Thursday, February 28, 2013

Goodbye KeKo , Welcome Back BABY WHITE ! =)

Assalamualaikum & Hi !

sedar x sedar kan , da 2 minggu KeKo bawak aku ke sana ke sini and performance KeKo sangat terbaik ! Biasenye kereta rent ni orang mesty ingat capuk2 je kan but KeKo yang aku rent ni TERBAIK !

Pecutan best , Minyak Save , Parking senang and paling osem sangat Go Go Go ! =D

So ari da anta KeKo balek ke tuannye and welcome back Baby White ! Home sweet home kan ? kesian kau duk ramai2 dalam tu . This time i wont leeeeet you hurt again ^____^

There was an error in this gadget